Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Angelini

Der er ingen varer
Angelini

Vinproducenten Angelini:

Vinhuset Paolo Angelini ligger i Ozzano Monferrato, i en fantastisk panoramisk beliggenhed over Casalese Montferrat. Det ligger 200 meter over havets overflade.

Angelini familien og Piemonte vin er et og det samme. Familien har altid dyrket disse bakker med lidenskab og kompetence i et århundrede. Piemonte vinene fra gården produceres i disse skønne bakker.

Takket være opmærksomheden for vinmarkerne og den konstante teknologiske udvikling i kælderen, skaber Angelini familien en række vine, der har et højt kvalitetsniveau.

Virksomheden flasker kun vin produceret af druer, der kommer fra hendes 38 hektar ejendom. De vigtigste elementer i virksomhedens succes er de fremragende vine, som er typiske for dette område, forenet med Angelini familiens værdier. Disse værdier er, passion for jorden, kærlighed og omsorg for vingården, for vinfremstilling og for raffinement og derefter kundens tillid.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning