Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Arduini

Der er 2 varer.
Arduini

Vinproducenten Arduini:

Siger man vin fra Italien, tænker mange danskere, Veneto vin, og dermed også Appassimento vin (vin lavet på tørrede druer). For Arduini familien, er god vin ikke blot en virksomhed, det er en livsstil. Vinhuset Arduini Vineyards blev grundlagt i 1940érne, da bedstefar Gabriele Arduini købte den første gård i Marano di Valpolicella i Veneto regionen.

Det varede ikke længe før "familivirksomhed" voksede til en betydelig operation. Takket være hans sønner Battista, Alfredo og Turrido blev to vinmarker mere tilføjet i 1969. Den første ligger i Corrubbio tæt på San Pietro in Cariano, og den anden i Campara tæt på Pastrengo. Ved at tilføje vingården i Corrubbio, som Arduini familien erhvervet, tilhører den gamle Villa Banda Arrista, der indeholder tæt på gården. 

I 2002 modernisserede Arduini, først ved at opdatere gården, så ved at sælge vinen med sit eget varemærke. I øjeblikket, Gabriele barnebarn, Luciano, ser efter dyrkning af druer og vin - making, bistået af hans søn Andrea, mens hans kone, Silvana, der er økonomichef.

Arduini´s gård ligger i Monte Sacchetti, mellem Corrubbio og Castelrotto, i DOC-distriktet. Gårdens vinmarker strækker på typiske "Tufo - lavt"  Terracings, kaldet Marogne. 

Ialt Arduini Vineyards udgør mindst 7 hektar og vinstokke varierer med deres placering. Det gør ikke Arduini til en stor Veneto vin producent, men hellere ikke en af de helt små. Som en kendsgerning, vil du finde "Pergloletta Veronese" vinstokke i bakken, og Spalliera" og "Guyot" vinstokke i det flade område. Den største del af vinmarkerne lå på "Monte Sacchetti" bakke, som er det navn, de har givet til Garda Garganega vin.

Arduini: fremstiller foruden sin Amarone rødvin, også Ripasso, Reciotto, Valpolicella og et par dessertvine.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning