Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Tre Secoli

Der er ingen varer
Tre Secoli

Vinproducenten Tre Secoli:

Tre Secoli, blev dannet af en fusion af to meget vigtige vin kooperativ i Piemonte. Cantina Sociale di Mombaruzzo, der blev grundlagt i 1887 som den første kooperative virkelighed Piemonte, og Cantina Sociale di Ricaldone, med 60 års historie bag sig.De datoer er vigtige i relation til denne nye virkelighed - som giver en korrekt forståelse af vores udvikling.

Over 1.300 hektar - heraf 440 i Moscato, 340 af Barbera og 160 Brachetto, tal, der placerer vores vin kooperativ som største ejendom der producerer druer i Piemonte. Over 180.000 hl kapacitet. Over 450 medarbejdere og partnere.

Vores bakker er i en højde mellem 200 og 400 meter over havets overflade.

I grunden af dette, kan vinkælderen Tre Secoli betragtes som en af de vigtigste aktører i vinindustrien. Den første Piemontesiske vin mager af Moscato d´Asti og Brachetto d´Acqui. Tre Secoli er også en af de vigtigste vinproducenter i Barbera d´Asti.

Desuden vil vi gerne understrege, at i øjeblikket over 90 % af produktionen er DOC og DOCG (mærker garanterer den høje kvalitet af en vin, hvis produktion henseender standarder er oprettet ved lov).

Vi producerer faktisk 4 DOCG vine; Asti, Moscato d´Asti, Brachetto d´Acqui og Barbera d´Asti, to prestigefyldte produkter såsom Barbera d´Asti "Nizza" og Strevi", en Moscato Passito og mange DOC vine.

Barbera del Monferrato, Dolcetto d´Acqui, Dolcetto d´Asti, Dolcetto di Ovada (som snart blive en DOCG vin), Contese dell´Alto, Piemonte Cortese, Piemonte Chardonnay, Freisa d´Asti, Monferrato Freisa, Piemonte Grignolino, Piemonte Bonarda og Monferrato Bianco.

Disse vine repræsenterer ikke kun tal, snarere viser de, hvordan vores investeringer i vin teknologier har skabt en kvalitetsforbedring på grund af konstante research og til en effektiv markedsføring strategi. Nye salgssteder, iøjenfaldende emballager og forbedrede direkte kontakt med de, der er ansvarlige for aftapningen.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning