Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Walther Clappis

Der er 1 vare.
Walther Clappis

Vinproducenten Walther Clappis:

En dynamisk trio - vinfremstilling team består af Walther Clappis, veteran i vinproduction med over 33 års erfaring, hans datter, Kimberly og hendes partner James Cooter.

Walthers erfaring og visdom plus den energi og entusiasme af den nye generation har skabt den perfekte balance i vingården. Alle vine afspejler en renhed, der er i overensstemmelse med Winemarkers, og deres filosofier.

Walther Clappis har lavet vin i over 33 år og betragtes som en af Australiens mest fremragende Winemakers, han er den eneste Winemaker der nogensinde har vundet Dan Murphy Trophy tre gange. I løbet af de 20 år Walther ejede Ingoldby Winery, tjente han ialt 37 trofæer og 124 guldmedaljer, herunder den meget prestigefyldte Bushing King Award for den mest fremragende rødvin.

Og senest i 2009 Hedonist Shiraz blev tildelt Australiens bedste eksport vin af året og vandt den prestigefyldte George Mackey Memorial Trophy. Den blev valgt blandt mere end 14.500 vine af et ekspertpanel.

Kimberly Cooter født Clappis. Kimberly Cooter er en hand-on vinmager, har lært de første år af sit håndværk i hænderne på sin far Walther Clappis. Efter at have afsluttet to år af en Architectural Design Degree på Uni SA og arbejdet på deltid i en detail vin outlet. 

Der besluttede Kimberley at livet i et kontor ikke var for hende og valgte at slutte sig til sin far som en ekstra hånd i hans boutiqe vingård udenfor McLaren Vale. Det var i sin tid i vinhandelen, at hun mødte sin partner, James Cooter, og sammen besluttede at rejse ud og se mere af vinens verden.

Så i 2005 pakkede Kimberly sine tasker og rejste sammen med James til USA, der arbejdede de et år som et laboratorium arbejdstager i Californiens Sonoma Valley i Alexander Valley Wineyards vingård. Styrket af hendes år i USA, vendte hun tilbage til Australien, i 2006 hun på deltid vinfremstilling studier med Charles Sturt University i Wagga, NSW, for samtidig at komme tilbage til hands-on-vinfremstilling med sin far på The Hedonist.

Idag er hun en integreret del af The Hedonist team, bringer nye ideer og nye vin stilarter under opsyn af sin far og mentor.

James Cooter blev født til at være en vinproducent, der kommer fra en familie med en moderne historie på mere end 20 år i den australske vinindustri. Efter at have mødt Kimberly Clappis mens han arbejder i detail vin salg og med opbakning fra sin far, Colin, James begyndte livet som vinmand på Hardy´s Tintara Winery at McLaren Vale i 2005.

Hurtigt anerkendt for sin evne, blev han tildelt den bedste "Cellarhand" titlen i sin første årgang og med vinfremstilling, Han rejste med Kimberly for at arbejde med vin i USA. Her arbejde han på Alexander Valley Wineyards vingård i Californiens Sonoma Valley.

Tilbage i Australien i tide til vintage 2006, vendte han tilbage til Hardy´s Tintara Winery, samtidig for at tage sin formelle uddannelse i vinfremstilling gennem deltidsstudium på Charles Sturt University i Wassa, NSW. Et år senere sluttede han sig til Kimberly og hendes far på The Hedonist og er i dag en integreret del af det tæt sammentømret vinfremstilling hold der producerer et stadigt stigende udbud af godt udformet premium vine.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning