Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter i Chile

Der er 9 varer.

Vinproducenter i Chile:

Central Valley er det største vinområde i Chile, og står for 75 % af landets produktion. Her finder vi også de mest berømte vindistrikter: Maipo Valley, Rapel Valley og Maule.

I Casablanca-regionen dyrkes de grønne druer, og det er især vin fra druen Chardonnay og Sauvignon Blanc, der giver den største succes. Er du mere til druerne Merlot og Shiraz skal du begive dig mod regionen Aconcagua, hvor disse druer dyrkes med gode resultater.Underkategorier

 • Baron Philippe de Rothschild
  Vinproducenten Baron Philippe de Rothschild: Rothschild dynastiet stammer fra Frankurt i Tyskland, hvor Amschel Mayer Rothschild (1744-1812), var vekselerer. Han fik 5 sønner, hvilket hver af de 5 pile i logoet symboliserer. Den ældste Amschel (1773-1855) overtog faderens forretning. Salomon (1774-1855) rejste til Wien som bankier. Nathan (1777-1836) rejste til London og grundlagde firmaet vi i dag kalder Baron Philippe de Rothschild med 1. Cru slotet Ch. Mouton Rothschild i spidsen. Den fjerde søn Carl (1788-1856) blev bankier i Napoli i Italien, og den yngste søn James (1792-1868) grundlagde i Paris - Baron de Rothschild (Lafite) - med Ch. Lafite Rothschild i spidsen. Mouton Cadet er et af de mest succesfulde vinbrands i verden - og det mest kendte fra Bordeaux. Firmaet producerer i dag vin i Bordeaux, Langedoc og Chile, men startede oprindeligt i Medoc med vine, som hele verden talte om - og stadig gør! Konceptet har altid været at producere kvalitetsvine typiske for deres område. Trods meget stort "know-how", har man aldrig været bange for at gå nye veje. Det er almindeligt kendt, at Baron Philippe de Rothschild i alle de områder, hvor man har været involveret i vinproduktion, har vist vejen til bedre vine, takket være stor teknisk kompetence. I dag er det Baroness Philippine de Rothschilds (1933-2014) tre efterkommere: Camille, Philippe og Julien Rothschild der er ved roret.
 • Carta Vieja
  Vinproducenten Carta Vieja: Vinã Carta Vieja blev grundlagt i 1825 af Del Pedregal familien i Maule-dalen i Chile. Det er idag 7. generation af samme familie, der tager sig af alt fra vinmarkerne, træfadene og tapningen. Carta Vieja anvender kun druer fra egne marker, hvilket er en sjældenhed i Chile. Chiles unikke geografi medfører et perfekt klima for druedyrkning. Landet strækker sig over 4500 km i længden og ligger mellem Stillehavet og Andesbjergene. I gennemsnit er landet kun 160 km bredt. Vinen dyrkes cirka 600-700 meter over havets overflade. Vinstokkene er godt beskyttede af Andesbjergene og nyder godt af den varme sol om dagen og om natten den kølige havbrise fra Stillehavet.
 • Rengo Abbey
  Vinproducenten Rengo Abbey: Rengo Abbey er et vineri beliggende i den Chilenske Rapel Valley. Her er et næsten optimalt klima til dyrkning af mange forskellige druer. Klimaet her i dalen styres af den store flod Rio Claro, som fører koldt vand ned fra Andesbjergene og dermed skaber et køligt klima til de mange druer.
 • Santa Conchita
  Vinproducent Santa Conchita: I den centrale dal i Chile er de optimale betingelser for vindyrkning. Klimaet påvirkes både af de kolde strømme ud for Chiles kyst og kølig luft der strømmer ned fra Andelsbjergene. Santa Conchita er anerkendt som en leverandør med vine med god typisk druekarakter.
 • Viña Indomita
  Vinproducenten Viña Indomita: Viña Indomita blev grundlagt med det formål at adskille os fra de andre chilenske vinproducenter. Det er derfor, vi producerer vores rødvine på ikke mindre end 400 hektar i Maipo-dalen og vores hvidvine på 200 hektar i Casablanca-dalen. I Casablanca-dalen har vi en topmoderne vingård, der ligger 80 kilometer uden for Santiago og 40 kilometer fra Valparaiso, de vigtigste eksportmarkeder havne i Chile. Vi har erfaring med den globale fordeling af og markedsføring af vine. Viña Indomita er en ung og dynamisk vin eksporterende virksomhed, og det er en af de få virksomheder i Chile, som er fokuseret 100 % på vine. Vores mission er at producere høj kvalitet chilenske vine, der skal sælges på både eksportmarkedet som hjemmemarkedet. De bedste chilenske hvidvine kommer fra Casablanca, og de bedste rødvine kommer fra Maipo. Dette er grunden til Viña Indomita har vinmarker i begge dale. De årgange fra Maipo og Casablanca giver Viña Indomita med de bedste tænkelige råvarer til fremstilling af de fineste vine. Maipo er berømt for sine rødvine som Cabernet Sauvignon, Merlot og Carmenére. Hver eneste drue plukkes i hånden. Casablanca er mekka ekstremt frugtagtig hvidvine som Chardonnay og Sauvignon Blanc. Hver eneste drue plukkes i hånden.
 • Viña Requingua
  Vinproducenten Viña Requingua: I 1961 overtog Santiago Achurra Larrain, vingården Viña Requingua, og siden er det gået stødt og rolig fremad med at forbedre kvaliteten. De har vundet mange priser og er repræsenteret i over et dusin lande. Viña Requingua råder over 1000 hektar jord, hvoraf de 500 hektar er tilplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot, Carménére, Syrah, Pinot Noir, Cariñan. Mourvédre, Petit Verdot, Cinsault, Sauvignon Blanc, Semillon og Chardonnay. I dag, selv efter mange års handel, har Viña Requingua bevaret en ydmyghed, som mange andre har tabt. På hvilken som helst dag kan man uden aftale møde op og få en udsøgt behandling af Santiago ham selv.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning