Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Viña Indomita

Der er ingen varer
Viña Indomita

Vinproducenten Viña Indomita:

Viña Indomita blev grundlagt med det formål at adskille os fra de andre chilenske vinproducenter. Det er derfor, vi producerer vores rødvine på ikke mindre end 400 hektar i Maipo-dalen og vores hvidvine på 200 hektar i Casablanca-dalen.

I Casablanca-dalen har vi en topmoderne vingård, der ligger 80 kilometer uden for Santiago og 40 kilometer fra Valparaiso, de vigtigste eksportmarkeder havne i Chile. Vi har erfaring med den globale fordeling af og markedsføring af vine. Viña Indomita er en ung og dynamisk vin eksporterende virksomhed, og det er en af de få virksomheder i Chile, som er fokuseret 100 % på vine.

Vores mission er at producere høj kvalitet chilenske vine, der skal sælges på både eksportmarkedet som hjemmemarkedet.

De bedste chilenske hvidvine kommer fra Casablanca, og de bedste rødvine kommer fra Maipo. Dette er grunden til Viña Indomita har vinmarker i begge dale. De årgange fra Maipo og Casablanca giver Viña Indomita med de bedste tænkelige råvarer til fremstilling af de fineste vine.

Maipo er berømt for sine rødvine som Cabernet Sauvignon, Merlot og Carmenére. Hver eneste drue plukkes i hånden.

Casablanca er mekka ekstremt frugtagtig hvidvine som Chardonnay og Sauvignon Blanc. Hver eneste drue plukkes i hånden.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning