Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Bodegas Iniesta

Der er 10 varer.

Vinproducenten Bodegas Iniesta:

Bodegas Iniesta afspejler indsatsen fra en familie som har gennemført projektet fra bunden - igennem tradition og engagement. Projektet henleder os til vores oprindelse igennem smag for fine vine. Traditionel og moderne mødes i udviklingen af nogle vine, der er en sand oplevelse for enhver smag, selv de mest krævende!

Bodegas Iniesta startede i 90érne, da Jose Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år var resultaterne var gode,  forsatte deres arbejde i vinavl, plantning af forskellige sorter og øget vin udvidelse til de nuværende 120 hektar.

Bodega Iniesta har ansvaret for hele fremstillingen - fra vinfremstilling til markedsføring. I begyndelsen af 2000 vokser drømmen om at bygge en vingård til at producere egne vine fra egne vinmarker. Denne drøm bliver til virkelighed i 2010, da byggeriet af vingården står færdigt. Stedet er et ideelt sted til durknig af druer - og vingården er udstyret og designet til fuldt ud til af respektere de kvaliteter og egenskaber som jorden har. 

I hjertet af La Manchuela, mellem floderne Cabriel og Jucar ligger Bodegas Iniesta. Vinfremstillingen er ledet af et fremragende team af kendte vinproducenter - og sammen med den entusiasme og indsats som familien ligger i projektet - laves der i dag røde og hvide vine af meget høj kvalitet. 

 

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning