Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Champagne

Der er 17 varer.
Champagne

Champagne:

Det var først, da Californien, New Zealand og Australien begyndte at efterligne champagne-metoder, at de storslåede "boble-producenter" i Nordfrankrig Champagne-region fik seriøse rivaler, som man burde tage bestik af. Hele verden har nydt godt af det lige siden, fordi Champagnes egen kvalitet er blevet bedre, og flere og flere producenter i Den nye Verden opnår højere og højere grad champagne-standart ved at anvende koldklimatisk frugt og ved at forstå vanskelighederne ved at gære vinen på ny inde i dens flaske.

Champagne kommer fra ét bestemt område, en region godt 100 kilometer nordøst for Paris, med Reims og Éspernay som centre. Den kalkrige jord i forbindelse med det kølige klima giver ideelle betingelser for at modne Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier netop så meget, at de skaber den slags syreholdige stille hvide eller rosé vine, der kan omdannes til de fineste mousserende Champagner.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning