Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Demazet

Der er ingen varer
Demazet

Vinproducenten Demazet:

Efter foreningen af vingården Terres d'Avignon Morières lès Avignon og Cave Canteperdrix i Mazan, "DEMAZET vinmarker" bekræfter, at disse to huse beliggende mellem Rhône og Ventoux ... sådanne "to Mazets" ( små provencalske huse) eller noget

"Demazet" i hjertet af Provence.

Det er siden 1. juli 2015 som unikke signatur "DEMAZET VINEYARDS" konsoliderer i samarbejde med to kældre, bliver et symbol på kvalitet engagement og fælles værdier.

- 245 vinproducenter 
- Vineyard område: 1.400 ha 
- gennemsnitlige produktion af 71.500 hl.

"For at sublimere den rigdom af vores land, og krav til nøjagtighed er konstant forpligtet til at tilbyde dig autentiske vine og enestående. "

De vinproducenter kombinere knowhow og lidenskab af vin på denne jord, den mest prestigefyldte af Rhone-dalen.

Terroir Côtes-du-Rhône

Ved porten til den gamle pavelige by, er de sydligste vinmarker på venstre bred af Rhone. Det strækker sig fra Fontaine-de-Vaucluse nær Avignon, og på en bakke, der strækker byen Caumont-sur-Durance end Vedène.

Ventoux terroir

Beliggende ved foden af Mont Ventoux, specielt den sydlige skråning, er den jord beliggende i byen Mazan. En grøn perle i Provence, med landskaber formet af menneskehænder, som vinstokke deler plads med et væld af andre provencalske kulturer.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning