Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Familien Huertas

Der er ingen varer
Familien Huertas

Vinproducenten Familien Huertas:

Byen Campo de Criptana, beliggende i centrum af regionen La Mancha, er kendt verden over for sine vindmøller nævnt i Don Quixote. I denne population kom i begyndelsen af 1620 en ung mand ved navn Francisco Huertas, der startede en virksomhed, der ville forsætte deres efterkommere i fjorten generationer frem til i dag.

Den første aktivitet i familien var vindmøller, bliver, efter de religiøse ordrer i de vigtigste private ejere i løbet af det attende århundrede. Selv i dag er det stadig en af sine møller byen og anmeldt som ejendom af interesse. Denne aktivitet er suppleret Molinera landbrug i allerede i det attende århundrede, der omfatter vinmarker.

I 1811 Gabriel Huertas - den 7. generation - købte "La Casa Grande", en stor ejendom, hvor i midten af det nittende århundrede hans søn Isidro begynder med vinfremstilling, forsatte senere af hans barnebarn Ignacio aktivitet, der var indeholdt i 1893 af byen i sin første liste over lokale vinproducenter.

Huertas Antonio Rubio - søn af Ignacio - 1908 købte "La Cana". I denne overtagelse ville følge i årtierne efter købet af hans søn og børnebørn gården "Monte Don Lucio" og "White", han og familien gård "La Huerta" nu danne vin arv af selskabet.

Monte Don Lucio.

Der er beliggende i centrum af Campo de Criptana sigt. Terrænet er karakteriseret ved at være det meste ler med nogle gips. Det har en gennemsnitlig dybde og tekstur indeholder små grus. Den rige på organisk materiale er medium-fattig være fattig fugt fastholdelse.

Dette er en gård på lang tradition i byen at blive nævnt i en række dokumenter fra det syttende århundrede. Den blev købt i 1880 af pensioneret militær Don Lucio González der begyndte vinfremstilling og var en af de vinmagere der i 1893 inden for kommunale liste. I 70érne i forrige århundrede blev det overtaget af vores virksomhed på grund af sin unikke og har en af de ældste vinmarker i regionen.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning