Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Fratelli Martini

Der er ingen varer
Fratelli Martini

Vinproducenten Fratelli Martini:

Fratelli Martini ifølge Luigi spa er en sand familie virksomhed ikke kun fordi udført af Gianni og Eleonora Martini og frem for alt, fordi hans sjæl viberer på grund af en stor gruppe, en af de mere end 1200, der giver familier fra hele nedre Piemonte, der med engagement og passion for år arbejdet deres jord for virksomheden. 

Hver har sine vinmarker, elsker dem og bekymrer sig for dem på deres bedste, takket være den konstante støtte af holdet af agronomer og enologer selskab, og efter høsten, i hænderne på familien Martini resultatet af et års hårdt arbejde med den viden, den vin, der vil resultere vil være en stor international succes. Disse mennesker er ru, enkel, ægte, ægte brændstof for virksomheden og incitament til at gøre det endnu bedre til at trives hele store familie.

Tidslinje:

1947: Ifølge Martini, med sin bror Luigi, grundlagde virksomheden i Cossano Belbo, hans hjemland og sted valgte for vinfremstilling tradition. Den første vingård blev bygget under huset af Anden og Laura, ved siden af den nuværende hovedkvarter. Det store eventyr begynder.

1971: gianni Martini sluttede sig til selskabet og ser til udenlandske markeder. Begynder erobringen af kloden, der vil bringe Fratelli Martini lht Luigi SPA til at blive den store virkelighed i dag.

80 år siden succes er virkelig internationalt, udenlandske markeder anerkender den store kvalitet og likviditeten af produkterne i familien Martini og vil stadfæste anerkendelsen ud over grænserne nationalt. Eksporten vokser til 70 %.

1994: Familierne til overdragerne druer er nu talrige, fra hele den sydlige Piemonte. Anden og Gianni beslutter at skabe et enkelt, stort årlig begivenhed, der ser dem hovedpersoner med virksomheden: den første af Muscat Festival, som erstatter de tre lokale arrangementer tidligere i brug.

2002: Med det ambitiøse mål om at skabe den første ægte italiensk vin brand er lanceret i Storbritannien SONGS mærke sand ambassadør Ness i verden og førende brand selskabets.

2006: Indvielse af Magnificat, den aldrende kælder "selskab", en rigtig katedral rejst til ære for vin. Et magisk sted, hvor tiden er suspenderet.

2011: Den unge Eleonora Martini blev ansat i selskabet, løftet om en ny fremtid med bevidstheden om en stor fortid.

2013: Part det ambitiøse ekspansion projekt etablering og modernisering af eksisterende faciliteter på sit hovedkvarter i Cossano Belbo.

2015: Indvielse af den historiske kælder i selskabet, som ligger under de levende fjerdedele af Martini familien, restaureret til sin fordums glans takke være en omhyggelig omstrukturering.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning