Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Bodegas Bocopa

Der er ingen varer
Bodegas Bocopa

Vinproducenten Bodegas Bocopa:

Bodegas Bocopa blev etableret i 1987, da en gruppe kooperative vingårde i Alicante gik sammen om at forbedre markedsføringen af deres produkter. Det blev derefter besluttet at parkere salget af bulk og aftapning mere orienteret således, at produktionen så meget som muligt, produktionen af de vinkældre i Alicante vin. En beslutning, der skulle vise sig afgørende for virksomhedens fremtid.

Virksomheden har udviklet flere investeringsplaner, renovering og opgradering af sine faciliteter til at gøre dem fortrop af sektoren. Kun på denne måde kan du få vine af højeste kvalitet muligt.

Bocopa nuværende faciliteter er placeret på en grund på 7000 kvadratmeter i Les Pedreres, inden kommunen Petrer. Den nuværende vingård åbnede i 1999. Så investeret der 250 millioner pesetas til at foretage nødvendige for at fordoble produktionen af vin derefter infrastruktur. Og for nylig har disse samme faciliteter blevet udvidet. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning