Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Angove Family

Der er ingen varer
Angove Family

Vinproducenten Angove Family:

Angove Family Winemakers er en femte generation South Australia familievirksomhed med en passion for crafting ikoniske og enkelt vingård, vine fra McLaren Vale samt et udvalg af førsteklasses vine fra nogle af South Australia store vin voksende regioner.

Vingården har en rig historie der går helt tilbage til 1886, da Dr. William Thomas Angrove kom til South Australia fra Cornwall, England med sin kone og unge familie til at etablere en lægepraksis i Tea Tree Gully, tyve kilometer nord øst for Adelaine, South Australia.

Fra den ydmyge start i Tea Tree Gully, hvor Doctor Angrove først begynte at lave vin som en tonic for sine patienter, er vi vokset til at blive en af Australiens ældste familie ejet og drivende vinfirmaer.

Familien er vogteren af den historiske Warboys Vineyard, der ligger mindre end en kilometer fra Township af McLaren Vale på Chalk Hill Road vingården er usædvanligt placeret og opdrættet økologisk. The Cellar Door ligger blandt de vinstokke, og fra den fantastiske terrasse du bogstaveligt talt sidder i midten af vingården med panorama 180 graders udsigt over McLaren Vale.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning