Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Rosabrook Estate

Der er ingen varer
Rosabrook Estate

Vinproducenten Rosabrook Estate:

Rosabrook var oprindeligt hjemsted for et mindre antal grupper af landmænd, som pioner mejeribrancen i Margaret River i 1930érne. Mange af de isolerede lysninger, de kæmpede for at tæmme nu hjemsted for nogle af regionens vigtigste vinmarker. Rosabrokk Vine var en af de første vinproducenterende pionerer i Margaret River-vindistrikt. Ejet af Calneggia Family Vineyards, vinfremstilling filosofi, omhyggeligt styret af Calneggia Family og vinproducent Brian Fletcher, er at skabe elegante, frugt drevet vine, der er attraktive, mens unge, men også vil belønne patient cellaring når sort jakkesæt yderigere ældning.

Rosabrook Vine vinproducent er den meget talentfulde Brian Fletcher. Brian studerde ønologi på Charles Sturt University og begyndte sin karriere i vinfremstilling i 1978 i Australien. Brian er en yderst alsidig vinmager med et væld af priser til hans navn. Han er en af Margaret River mest anerkendte vinproducenter med over tredive års erfaring med vin i hele verden. Han har haft en række prestigefyldte vinfremstilling positioner herunder produktionsdirektør for Casa Vinicola Calatrasi på Sicilien og Chief vinmager for Evans & Tate. Selv om han er et kendt navn i Margaret River og en veteran som vinproducent for regionen, er han lidt af en stille achiever og fortrækker at holde sig ude af rampelyset og nyde tiden i vingården med hans elskede vinstokke. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning