Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Argentina

Der er 10 varer.
Argentina

Argentina:

Mod øst er den sovende kæmpe langt om længe ved at vågne op. hvem ville have troet, at verdens 5 største vinproducent med over 1200 vinerier alene i Mendoza-området kunne have holdt sig i ro på den internationale scene så længe? Forklaringen ligger dels hos den tørstige, argentinske befolkning, der er klar til at drikke det meste af produktionen selv, og dels den tredoblede inflationsrate, der vanskeliggør enhver form for økonomisk aktivitet. Men der opstod en vis stabilitet sidst i 80erne, da bankerne fandt en ny måde at tackle landets enorme gældskrise på. Chilenske vinmagere bliver virkelige nervøse ved at høre navne som Torrontes, Syrah, Malbec og Barbera, og omverdenen burde begynde at indse, hvad dette store land har at byde på.

 

Underkategorier

 • Hvidvin
 • Rosévin
  Rosévin:
 • Rødvin
  Chile Rødvin: Landets første vingård blev anlagt i 1566 af jesuiterpræsten fader Cedron. Han plantede druen Criolla, der i dag primært bruges til hverdagsvine, som udelukkende drikkes lokalt. De bedste argentinske rødvine fremstilles især på de franske druesorter Malbec, Cabernet Sauvignon og Merlot.
 • Vindistrikter Argentina
  Vindistrikter Argentina: I det hele taget er der et vældigt potentiale i det fjerne sydamerikanske vinland. Man har kaldt det vinverdenens sovende gigant, men giganten er vågnet, og dens betingelser for at lave god vin er helt i top. Klimaet er knastørt med 320 soldage om året og kun 20-25 cm nedbør. Faktisk burde der slet ikke kunne gro vin. Men der er rigelige mængder af smeltevand fra Andesbjergene, og vandet ledes frem gennem de kanaler, som inkaerne og andre indianere anlagde, før spanierne erobrede landet. Vi har nedenunder, samlet de argentinske vindistrikter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.
 • Vinproducenter Argentina
  Vinproducenter Argentina:

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning