Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Santa Sofia

Der er ingen varer
Santa Sofia

Vinproducenten Santa Sofia:

Beliggende på den smukke bakketop by Pedemonte, ligger  den fantastiske ædle villa der  daterer sig tilbage til 1560 og indeholder fugtige og rustikke kældre ideel til lagring af rødvin i store (1000 + liter) Slavonian og Allier egetræsfade.

Santa Sofia er i kældrene under og ved siden af villa Hagia Sophia, tidligere kendt som Villa Serego.

 

I starten af 15660  blev villaen bygget på provision af Marcantonio  Serego, højt respekteret adelsmand og gift i Genéve Alighieri.  Selv om det var et grandiose projekt,  var deet faktisk kun en lille del der blev afsluttet, og  det er er tilbage i dag er ca. en tredjedel af den oprindelige Palladio.

Santa Sofia er en Italiensk vinproducent beliggende i Pedemonte di Valpolicella i Verona provinsen i Veneto regionen. Pedemonte er en af de smukkeste og mildeste zoner i det klassiske Valpolicella område. 

Huset, som er designet af arkitekten Andrea Palladio i 1560, er blevet et symbol på Santa Sofia. Firmaet har gennem generationer været kendt som en lille producent med høj kvalitet af velafbalancerede og fyldige rødvine og friske hvidvine med delikat bouquet.

I 1960érne steg efterspørgslen efter Santa Sofia vinene, og firmaet indgik derfor aftaler med de nogle af de absolut bedste vinbønder i området. I dag findes vinene på de bedste restauranter, de mest eksklusive hoteller og de mest veludstyrede vinbutikker overalt i verden.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning