Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Ceretto

Der er ingen varer
Ceretto

Vinproducenten Ceretto:

Riccardo Ceretto, oprindeligt fra Valdivilla (landsbyen Santo Stefano Belbo) grundlagde Casa Vinicola Ceretto Albá i 30erne. I 60erne valgte Riccardo´s to sønner Bruno og Marcello at købe vinmarker i Langhe og Roero.

Vinmarkerne er økologiske og undgår derfor udnyttelse af naturens ressourcer. Vinmarkerne overvåges og analyseres løbende for at sikre en bæredygtig udvikling - med fuld respekt for mennesket og naturen. Den biologiske og biodynamisk ledelse blev støttet og gennemfør af Alessandro Ceretto. 

Virksomhedens filosofi har altid været at indrage de menneskelige ressourcer igennem virsomhedens medarbejdere - og derved skabe den røde tråd i virksomheden. 

Virksomheden består af vinmarker, 4 vinkældre og 17 vinprodukter. De eksporterer til 60 lande og har omkring 5000 kunder. 150 ansatte sikrer kvalitet og udviling henholdvis på vingården, i vinkælderen og på kontoret. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning