Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Mauro Molino

Der er ingen varer
Mauro Molino

Vinproducenten Mauro Molino:

1973. Mauro Molino er uddannet fra Ønologi School af ALba og begynder at realisere sin drøm om at gøre vinen til hans profession. Efter Mauro har overstået sin militærtjeneste er hans drøm stadig ved vinen - men hans jord er endnu ikke moden til at opfylde hans drøm. 

1975. Mauro tager arbejde som vinmager på WIne Group CIV of Modena og forbliver her i 5 år. De 5 år er altafgørende for hans uddannelse og erhvervserfaring indenfor faget. 

1979. Efter faderens død er Mauro tilbage i Langhe. Mauro ser muligheder for at købe nogle vinmarker og opstarte ønologi i landet. Han begynder at arbejde som freelancer i landmændendes kooperativer i området. I mellemtiden har han viet sig til en tidlig omstrukturering af vinmarker og vinkælderen hvor familiens hjem ligger. 

1982.Mauro producerede sin første Barolo, af Vineyard Conca. Herfra begynder vineventyret om Mauro Molino. Mauro føler sig heldig, at han har mulighed for at producere vin i et unikt område af verdenen, nemlig Barolo. 

Mauro siger om sit eventyr: "Jeg har gjort det for at investere i mig selv. Vinavl har givet mig så meget, det har fået mig til at vokse og har givet mig en viden der gør at jeg som vinproducent kommer ud til hele verden" 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning