Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Sartori di Verona

Der er ingen varer
Sartori di Verona

Vinproducenten Sartori di Verona:

I over et århundrede har Santori været et færende navn i fine vine fra Norsøst Italiens Venteo-regionen. Santori har stået for traditionelle  værdier i forhold til inovation, kvalitet og frem for alt, en grænseløs passion for vinfremstilling. Pietro Sartori købte i 1898 en lille vingård med en kælder tilknyttet - lige i hjertet af Veneto regionen for at sikre en høj kvalitet vin til sit hotel. Heraf opstod Sartori de Verona. Et par år senere indrrager Pietros søn Regolo, vingården i familiens kerneforretning. i 1950erne har Regolos to sønner udvidet vingården og bragte vinene til international anderkendelse - og eksporterede dem rund i hele verden. 

I dag er det Piettros oldebarn, Andrea Sartori, der bestyrer forretning. Han har udvidet forretningen yderligere og arbejder til stadighed på at udvide markedet og sikre kvaliteten af vinene. 

I 2002 blev forretningen slået sammen med Cantina Colognola, hvilket giver familien adgang til mere en 6200 hektar af højkvalitets-druer i Soave og Valpolicella. 

I 2003 hyrer man den berømte Franco Bernabei som vinmager. Hans arbejde med vingården markerer en tilbagevenden til Bernabeis rødder - for selvom han har boet i Toascana i over 25 år, er han i virkeligheden en indfædt søn af Veneto. 

I 2006 blev der lavet en ny samling Veneto vine, udformet af Bernabei på sin nye vingård i Mezzane dalen, øst for Verona. Vingården er opkaldt efter (jeg Saltari) de lejesoldater vingårde hyrede til at beskytte deres gårde og marker i 16-1800 tallet. Valget af navn, afspejler vingårdens egen dedikation til at forsvare den unikke traditionen disse vinmarker udtrykker. 

Temaet i forretningen har  i det sidste århundrede har været Sartori familiens forpligtigelse og engagemet til deres jord og den arv der har udviklet sig - og som nu afspejles i deres nye fortolkninger af de store klassiske Veronese vine, samt i deres innovatiove udtryk for traditionelle druesorter. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning