Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Curatolo Arini

Der er ingen varer
Curatolo Arini

Vinproducenten Curatolo Arini:

I 1875 beslutter en ung Vito Curatolo Arini at bygge en vingård i centrum af hans vinmarker på Marsala. Arini var Vito mors efternavn. Han ønskede at fokusere på at producere vine af høj kvalitet og udvikle nye oversøiske markeder - og han var parat til at gøre tingene anderledes. 

Vito hyrede den kendte arkitekt Erneste basile til at designe etiketten til hans første Marsala. Denne mærkat bruges stadig i dag - og er kendt for sin orginalitet og elegance. 

Med hårdt arbejde, talent og vedholdenhed, lykkedes det ham meget hurtigt at blive en vellykket eksportør af Marsala. I 1970erne tageer familien beslutningen om, at tilføre en række mousserende vine til sortimentet. Vine som udelukkende var produceret af lokale druesorter der udtrykker en unik karakter.

Vito dør i 1896 - og driften af gården går til Vitos sønner. I dag er det Vitos barnebarn Roberto - og Vitos oldebarn Sergio der styrer vingården - og for nyligt tiltrådte også Robertos søn Riccardo - og Sergios datter, Victoria. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning