Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Kendall Jackson

Der er ingen varer
Kendall Jackson

Vinproducenten Kendall Jackson:

Jess Jackson producerede sin første Chardonnay i 1982. Hans mål var at skabe en vin som folk i alle niveauer af ekspertise kunne nyde. Tre årtier senere, er firmaet familiejet og Kendall-Jackson er en af de mest betroede og berømte vingårde i verden. I de sidste 21 år i træk, har vingårdens Winther Reserve Chardoonnay været nr 1 på listen over solgte Chardonnay i USA. 

Kendall-Jackson ejer mere end 12000 hektar vinmarker, placeret på bjergskråninger. SIden 2011 har alle disse marker været certificerert som bæredygtig vindyrkning.

Hvert år, udfører Kendall-Jackson den største tønde af Chardonnay i verden - denne arbejdskrævende proces, bruges af alle vinfremstillingsvirksomheder til at skabe mere tekstur og kompleksitet i vinen. For at sikre en ensartet kilde af høj kvalitet for deres vine, bruger de tønder af eg - og har et partnerskab med en mølle i frankring - og bødkerindustrien i USA: 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning