Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter i Sydafrika

Der er 26 varer.

Vinproducenter i Sydafrika:

Underkategorier

 • Boschendal
  Vinproducenten Boschendal: Mange få steder i verden kan man påstå at have alt, hvad en vinelsker kunne ønske. Boschendal er et sådant unikt sted. Kun en times kørsel fra Cape Town ligger denne pragtfulde ejendom i den pittoreske Groot Drakenstein-dal. En sand fest for sanserne, der skyldes en stolt vintradition tilbage fra det 17. århundrede. Udvalget af vine spænder fra prisvindende vine til fine bordvine og hverdagsvine. Denne ejendom forener sin fortid med en konstant videreudvikling. Boschendal, egentlig stavet som "Bossendaal" der kan oversættes som skov og dal, er en af de ældste vingårde i den nye vinverden og kan dateres tilbage til 1685. Nu ejes den af Douglas Green Bellingham, der føler en forpligtelse til at sikre Boschendal en plads blandt de bedste vingodser i verden.  Vinmarkerne:  Der hører 2250 hektar jord til ejendommen og de strækker sig i en 6 kilometer lang række på skråningerne af Groot Drakensteinbjergene til foden af Simonsberg. Af de cirka 200 hektar vinmarker er 60 % beplantet med Chardonnay og Sauvignon Blanc. Markernes placering fra floddalen og stigende til 350 meters højde giver mulighed for at dyrke mange forskellige druesorter.  Kældrene:  De nuværende bygninger indeholder stadig dele af de oprindelige kældre, bygget i 1795. Selv om man er stolt af hugenotbaggrunden, så er det den nye teknik og mange forsøg, der skaber fremskridtet. Boschendal bruger f.eks. en varmere gæring end gennemsnittet til Sauvignon Blanc. Det giver en større smag og en længere levetid for vinen. De røde vine har en klassisk og elegant stil. Der bruges meget træ til lagring og vinene får lov til at lagre, indtil de har rystet ungdommes rå smag af sig.
 • Cape Wineland
  Vinproducenten Cape Wineland: Sammen med Pearl og Franschhoek, udgør Stellenbosch Cape Wineland, der er den største vinregion i Sydafrika.  Området ligger smukt mellem kystnære bjergrygge, og nyder godt af et behageligt middelhavsklima, der er ideelt til dyrkning af druer af særdeles høj kvalitet.
 • Joostenberg
  Vinproducenten Joostenberg: Joostenberg er en 5.generations familieejet virksomhed, beliggende i Muldersvlei distriktet i Stellenbosch. Familien har aldid praktiseret traditionelt landbrug, men har udvidet gennem årene til nu også at omfatter, en deli, slagteri, bistro, økologisk vingård. Familien tror på producere varer af høj kvalitet - at producere autentiske produkter og levere dem direkte til kunderne.  
 • Klippenkop
  Vinproducenten Klippenkop:
 • Leeuwenkuil
  Vinproducenten Leeuwenkuil: Leeuwenkuil kommer af "Lion's Den" og kan oversættes med "Løvens Hule". Navnet er en hyldest til den nu uddøde løveart "kapløve", som strejfede omkring i området og jagtede ubevogtet kvæg. Leeuwenkuil Homestead er en af de ældste vingårde i Cape og kan dateres tilbage til til 1693.  I dag drives vingården af ægteparret Willie & Emma Dreyer med deres famillie og dygtige team af kompetente vinfolk. Gennem de seneste 30 år har Dreyers opbygget Leeuwenkuil fra 45 ha til i dag 1250 ha vinmarker.
 • Maison Wehrlé
  Vinproducenten Maison Wehrlé: Det var i 1909, at vingårdens grundlægger Adolph Wehrlé begyndte at købe vinstokke, da han manglede arbejde som smed. På det tidspunkt var den alzassiske vin endnu ikke berømt, og vi måtte vente på, at Xavier Wehrlé overtog virksomheden for at se oprettelsen af en bestemt etiket og aftapning. Xavier var også smed og kiggede kun efter hans vingård. Maurice Wehrlé blev efter at have købt flere vinstokke cirka 5 hektar, en uafhængig vinproducent på fuld tid. Hans kone Lucienne tager sig af kundemodtagelsen og de administrative formaliteter. I 1997 overtog fjerde generation af vinproducenten fra Wehrlé-familien, og i dag administrerer Laurent Wehrlé den lille virksomhed. Som supplement til hans forældres "knowhow" fulgte Laurent vin- og handelsstudier samt flere praktikophold i Frankrig, Tyskland og Sydafrika. Maison Wehrlé producerer de syv Alsace-druer og flere specielle Cuvées og har vinmarker i Grands Crus Eichberg og Pfersigberg.
 • MAN Familien
  Vinproducenten MAN Familien: Det hele startede med en simpel plan - at prducere vin som alle ville elske at købe. Familien ønskede kvalitetsvine der kunne tillægges stor værdig - og dette motiverede dem til handling.  Navnet MAN fremkom ved at tage hver af deres koners initaler og sætte dem sammen. M-arie, A-nette, N-icky. De tre mænd var Jose Conde - og brødrene Tyrrel og Phillip Myburgh. De begyndte at lave vin sammen i 2001. De startede med at producere i en traktorstald - 300 vin om året. Nu producerer de mere end 175000 om året - og eksporterer til 25 lande.  Deres bedst sælgende vine er Chenin Blach og Cabernet Sauvignon - men de er også kendt for Shiraz og Pinotage. 

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning