Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Giacobazzi

Der er ingen varer
Giacobazzi

Vinproducenten Giacobazzi:

Den ældste familievirksomhed blev grundlagt i 1988 af Mirella og sønnerne Angelo, Leonardo og Roberto. Virksomheden startede med at producere balsamica - og formåede at skabe et stort marked i USA og Storbritannien. I dag eksporteres der til hele verden. 

Virksomheden er kednt for sin fremragende produktkvalitet - og Angelo og Leonardo deltager aktivt og engageret i lokale foreninger med målet om, at fremme og bevare orginaliteten og tradionerne for Modena - således af kvaliteten fortsat kan sikres. 

Virksomheden vælger altid de bedste druer - de der er bedst most - og som har haft lang lagring i tønden, for at få det højeste kvalitets niveau. Ligeledes er der stort fokus på behovene hos forbrugeren. Virksomheden har derfor bla. udviklet en lang række af økologiske produkter - foruden cremer og forskellige krydderier - baseret på balsamico. 

Historien om Mirella er opstået på grund af den store lidenskab til Balsamico - der knytter drengene til deres minde om deres mor. Denne passion for produktet har uundgåeligt påvirket børn og børnebørn - som begyndte at samarbejde om landbruget og  vindyrkningen.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning