Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Paulo Coutinho

Der er 1 vare.
Paulo Coutinho

Vinproducenten Paulo Coutinho:

Paulo Coutinho startede sit eventyr på Quinta do Portal i august 1994, det år, hvor vingården begyndte at sælge Portvin og producere DOC Douro vine.

Han oplevede sin første vinhøst ti år tidligere ( i alderen 14) på The House of Sandeman, hvor han lærte kunsten af portvinsproduktion, han arbejdede der yderligere otte år, omgivet af vine og vinstokke. Og så kom det ikke som nogen overraskelse, at han valgte at studere ønologi på UTAD (Universidade de Trás-os montes e Alto Douro). efterfulgt af en praktikplads på den berømte mousserende vin producent, Caves da Raposeira, som også er baseret i Douro området.

Kort efter begyndte han at arbejde for Mansilha Branco familien af Quinta do Portal, hvor han hjalp vingården til at vokse og udvikle sig, hvilket skaber en unik filosofi om vinproduktionen, der har ført til en række priser og udmærkelser, herunder flere Trophies og guldmedaljer ved International Wine Challenge og andre internationale vinkonkurrencer samt mere end 100 vurderinger af 90+ point i de internationale vin magasiner, nemlig The Wine Advocate, Wine Spectator og Wine Enthusiast.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning