Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vintilbehør

Der er 55 varer.

Vintilbehør:

Menu Vintilbehør: Innovative produkter der får det bedste frem.

Med Menu produkter i baren kan du nemt lufte og decantere rødvin samt køle og decantere hvidvin. Menu har skabt en serie funktionelle og moderne produkter til baren, produkter der med enkle linjer og rent design skaber en moderne afslappet atmosfære.

Man behøver ikke at være vinentusiast for at sætte pris på det tilbehør, som gør oplevelsen til en ekstra stor fornøjelse. I denne kategori af Menu produkter viser vi dig den serie af funktionelle og moderne vintilbehør, som Menu har skabt til alle dem, der kan lide at gøre lidt ekstra ud af vinoplevelsen. Og Menu har tænkt på alt lige fra et sæt til åbning af vinen til en frakke til at køle den ned med.

Stilrent design fra Menu:

Vintilbehøret er udført i det stilrene look, der kendetegner design fra Menu, og man kan i særdeleshed sige, at der er tale om produkter, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed. Så led ikke længere - et flot stykke tilbehør til baren er den ideelle gave til familie eller venner, og husk, at Goldenwine giver prisgaranti på vintilbehør fra Menu.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning