Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Gave idéer

Der er 783 varer.

Gave ideer:

Mangler du en gavekurv/vingave til dine venner, bekendte, medarbejdere m.m. så kan du sammensætte denne ved at lægge tingene i varekurven og bestille pakning af gaverne.

Du kan også lade os sammensætte gaven for dig, og pakke den flot ind, lige til at aflevere.

Vælg imellem alle vores vine og øl:

Portvin.

Grappa.

Chokolade.

Chips og nødder.

Vi leverer og sender vin og vingaver over hele Danmark.

Vort store udvalg gør det let at finde netop den vin/vingave, du søger. Du udvælger bare de varer på vores hjemmeside, som du ønsker at modtageren skal have. Læg varene i kurven og efterfølgende går du til betalingsdelen.

Udfyld nu med dit navn og adresse. Det samme gælder for leveringsadressen. Skal gavekassen indeholde en lille hilsen i form af et kort, så skriv et par linier til modtageren. Vi sørger for at lave et kort med din hilsen. Husk at skrive hvornår gaven skal være fremme hos modtageren, Minimum 2-3 dage efter din bestilling.

Er du ikke dus med bestilling gennem vores hjemmeside, så ring på +45 27834459 eller send en e-mail: tonni@goldenwine.eu, så kontakter vi dig for nærmere aftale. 

Med venlig hilsen.

Goldenwine

Tonni Bach

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning