Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Klassifikations system For Australsk Vin

Der er 17 varer.

Klassifikations system For Australsk Vin:

Klassifikikationssystem for australsk vin er i skrivende stund under omlægning. I henhold til en aftale med EU i 1994 bliver de vinproducerende stater inddelt i nye zoner, regioner og underregioner. Den endelige udstrækning af hver enkelt mangler stadig at blive lagt fast, og det er ikke sandsynligt, at grænserne bliver lovfæstede før i 1997.

Det nye system, der p.t. drøftes over hele Australien (men endnu ikke ses på etiketterne), skal omfatte visse særregler. Den vigtigste er det vidt udbredte system om regionale blandinger i Australien, det strækker sig til druer fra adskillige forskellige regioner, muligvis også forskellige stater, der blandes sammen.

Fire store vinfirmaer (Penfolds, BRI, Hardy, Orlando og Mildara Blass) laver 801 % af Australiens vin, og de er meget afhængige af at kunne blande druesorter og vine fra forskellige regioner i deres største mærkevarevine. Mærkevarevine som f.eks. Koonunga Hill og Jacob´s Creek vil forsætte med at være en vigtig del af den australske vinscene og skal ikke ifølge loven anføre druernes oprindelse eller sort. Små vinerier vælger måske at anføre druesort og region på etiketten. Hvis de gør, skal 85 % af druerne komme fra den angive sort, og samme andel skal komme fra den angivne region.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning