Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 12 varer.

Portvins Betegnelser:

Underkategorier

 • Colheita
  Colheita Port Beskrivelse: Colheita betyder årgang. Når der står f.eks. Colheita 1997 på en portvin, er der tale om en Tawny portvin fra det år. Her kan du se Golden Wine udvalgte af Colheita.
 • Hvid & Ruby Portvin
  Hvid & Ruby Port Beskrivelse: Hvid portvin laves af grønne druer, og vinen lagrer på store fade i 2-3 år. Ruby port laves på ca. samme måde men udelukkende af blå druer. Her kan du se Golden Wines udvalg.
 • Late Bottled Vintage (LBV)
  Late Bottled Vintage Beskrivelse: Late Bottled Vintage betyder sent aftappet årgangsvin, som tappes på flaske efter  4-6 års fadlagring. Denne ekstra tid på fad i forhold til Vintage port gør den blødere og mere tilgængelig i yngre alder. Her kan du ser Golden Wine udvalg af Late Bottled Vintage Portvine.
 • Quinta Vintage
  Quinta Vintage Beskrivelse: Quinta Vintage er portvin fra en enkelt vingård i modsætning til Vintage, der typisk er fra flere vingårde. Den skulle efter sigende være lidt lettere og hurtigere udviklet. Her kan du se Golden Wine udvalg af Quinta Vintage Portvine.
 • Tawny Port
  Tawny Port Beskrivelse: Det engelske ord Tawny betyder brunlig eller gulbrun, og hentyder til den farve, som portvin får, når den lagres på små fade i længere tid. Rigtig Tawny portvin findes i to katgorier: 1 ( med aldersangivelse, f.eks. 10 Års eller 20 Års). Kategorie: 2 ( med angivelse af årgang, de såkaldte Colheita vine. Begge typer er i princippet drikkeklare når de er tappet på flaske. Der findes dog også billige portvine, der bærer betegnelsen Tawny, men de har typisk fået farven ved iblanding af hvid port, og smagsmæssigt byder de ikke på de ægte Tawny-kvaliteter. Her kan du se Golden Wine udvalg af Tawny Port.
 • Tawny Port Med Aldersangivelse
  Tawny Port Med Aldersangivelse Beskrivelse: Denne type findes som: 10 years old, 20 years old, 30 years old, og mere en  40 years old, Betegnelserne hentyder dog ikke til en eksakt alder, Tawny vine med aldersangivelse er fadlagrede portvine, der er blandet af vine af forskellige alder: Instituto do Vinho do Porto skal godkende, at vinen er karakteristisk for det, som man forbinder med aldersbetegnelsen. Smagsmæssigt er de kendetegnet ved en karakteristisk (og ekstremt lækker) nøddeagtig smag. Her kan du se Golden Wine udvalg af Tawny Port med aldersangivelse.
 • Vintage
  Vintage Beskrivelse: Vintage er et engelsk ord, der betyder vinhøst eller årgang. Vintage er en fornem portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer kun ca. 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i relativ sen alder. Den regnes af mange for "Kongen" af portvin. Her kan du se Golden Wine udvalg af Vintage Portvine.
 • Vintage Character
  Vintage Character Beskrivelse: Vintage Character er blandet af flere forskellige årgange med et gennemsnit på omkring 4 år. Den skulle have noget af samme karakter som Late Bottled Vintage men samtidligt være lettere og hurtigere drikkemoden. Her kan du se Golden Wine udvalg af Vintage Character.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning