Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 23 varer.

Gin:

Gin er grundlæggende en spiritus destilleret af korn og aromatiseret med ekstrakter fra forskellige planter, hovedsageligt enebær. Hollænderne var de første, der fremstillede Gin og har gjort det siden slutningen af 1500 taller. Gin blev opfundet af en vis Franciscus de la Boe.

Underkategorier

  • Gin Producenter
    Gin Producenter:
  • Gin & Tonic og andre cocktails
    Gin & Tonic og andre cocktails: De bedste drinks med Gin. Her er nogle forskellige drinks opskrifter.
  • Historien om Gin
    Historien om Gin: Gin stammer oprindeligt fra Holland. Under de engelsk-hollandske krige i det 17. århundrede opdagede englænderne den brændevin, der gik under navnet "genever". De tog den til sig og ændrede på sammensætningen ved at tlføje planteekstrakter, krydderier og rødder. I begyndelsen var det især for at gøre den mere drikkelig, men nu var opskriften der! I det 19. århundrede nåede gin'en især i England sit højdepunkt i popularitet, hvorefter det gik ned af bakke i løbet af det 20. århundrede, indtil Bombay Sapphire i 1980'erne lancerede et nyt brand. Vi skulle så helt frem til det første tiår af det 21. århundrede, for der begyndte at dukke nye mærker op. Takket være mindre producenter, er forskellige nye mærker i dag ved at vinde frem sammen med nogle mere klassiske mærker, der har fået tilført nyt liv.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning