Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Pure Shots

Der er 3 varer.

Pure Shots:

Hos Pure Shots er de dedikerede til god smag og kvalitet, hvorfor hver enkelt flaske er håndlavet på rene råvarer af højeste kvalitet. Den gode smag kommer af de naturingredienser, som deres shots er lavet på.

Smagen og råvarene er blandt de ting, der gør deres Pure Lakrids og Pure passion unikke.

- Den moderne mand går op i kvalitet og det er netop derfor, vi har lavet vores produkter. Det hele startede da Lasse - en danmarksmester i cocktail - og hans ven og kollega Anders fik noget at drikke efter arbejde. Efter et par cocktails kom Anders med det forslag, at de skulle lave shots. Lasse var ikke med på idéen, da der ikke var nogle shots han syntes var fantastiske.

Derfor tænkte Anders, hvorfor så ikke lave nogle shots selv?! Og det var netop, hvad de to unge mænd besluttede sig for at gøre. De satte sig for, at lave et shot af høj kvalitet der smager fantastisk. Og efter måneders sliden på baren, eksperimenteren i køkkenet og smagen til, fandt de recepten på muligvis Danmarks bedste lakrids shot.

- Over det sidste halvandet års tid, er det lykkes Lasse og Anders at bygge Pure Shots på fra en garagevirksomhed, der hørte til én natklub, til at blive solgt over hele landet.

Underkategorier

  • Pure Shots Drink's
    Pure Shots Drink's Opskrifter: Her lidt opskrifter på drink's, som Pure Shots har smagt sig frem til. God fornøjelse

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning