Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

CinemaWines

Der er ingen varer
CinemaWines

Vinproducenten CinemaWines:

Let the movie begin and enjoy the wines.....

Med den berømte spanske skuespiller Juan Echanove i rollen som instruktør, en gruppe venner som medvirkende samt en winemaker Juan Ayuso i hovederollen, er scenen sat til en Ribero del Duero bestseller.

Hele holdet fik sin debut i 2010, hvor også første årgang var klar til at blive præsenteret for publikum. En  fælles passion for film og vin danner det perfekte grundlag for dette projekt.

Druerne købes hos de ikoniske vingårde Vina Sastre og Abadia og med hilsen fra det centrale del af Ribero del Duero, håber hele teamet at I vil nyde forestillingen i fulde drag.

Innovation, kærlighed og passion toppet med den helt rigtige mængde stjernedrys syndes at betegne Cinema vinene ganske godt. Teamet arbejder ud fra et manuskript om at skabe vine med begrænset produktion og med høj kvalitet. Det hårde arbejde bag kulisserne ses tydeligt i vinene, der til glæde for publikum for alvor træder ud over scenekanten og høster gode anmeldelser.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning