Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Dão

Der er 1 vare.
Dão

Vindistriktet Dão:

Dão er en af Portugals mest fremtrædende vin regioner, som ligger syd for den berømte Douro-dalen. Det har haft lidt af et dårligt ry i fortiden, men internationale vin mediernes opmærksomhed og forbedringer i produktion og marketing har hjulpet regionen på rette kurs. Dão vine er nu nogle af de mest populære i Europa.

Dão bedste vinavls-region ligger i den nordlige del af landet. Det tager sit navn fra Dão-floden, hvor de fleste af regionens vinmarker er placeret. Dão er en biflod til den større Mondego (Portugals længste flod) og flere andre floder strømmer gennem regionen. 

Mod nord, syd og øst for Dão-dalen er granit bjerge i det østlige Beiras. Det er de samme toppe, som adskiller Beira Litoral (kystnære Beira) fra Beira Interior (indre Beira), og Dão og douro floder. Som et resultat af denne beskyttede stilling, klimaet langs Dão er relativt mildt, stabilt og ensartet mellem vinmarker sites. Det skaber naturligvis en homogenisering af regionens terroir; om dette er en dårlig eller en god ting er åben for debat.

Dão vinmarker ligger i højder mellem 150-450 meter over havets overflade. Denne højde hæver vinstokkene ud af dalens skygger og mod solens stråler, 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning