Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 46 varer.

Rom:

Rom fremstilles af saft eller melasse fra rørsukker, og vand. Blandingen af sukker og vand gæres til en væske med 8 - 10 % alkohol. Derefter destilleres den til en alkoholprocent på op til 90 % og lagres på egetræsfade. Efter lagringen fortyndes rommen ned til 40 - 43 % alkohol og fyldes på flasker.

Underkategorier

  • Agricole Rom
    Agricole Rom: Agricole Rom er en helt speciel Rom-stil, der også kan betegnes som "landbrugs Rom" (oversættelsen af den franske betydning). Når man taler om Agricole Rom, så er den væsentligste faktor, at Rommen er lavet på den friskpressede sukkerrørsjuice, istedet for melasse. Denne fremstillingsmetode er dyrere og mere krævende, da sukkerrørsjuicen helst skal presses og anvendes indenfor 24 timer eller meget få dage. Desuden kan man derfor også kun fremstille Rommen i høst sæsonen, der typisk ligger fra februar til maj/juni. Specielt Martinique og Guadeloupe er kendt for Agricole Rom, men der produceres også Agricole Rom andre steder. Martinique indførte i 1996 en AOC klassificering (Appellation Origine Controlleé), hvor der stilles strenge krav til dyrkningen af sukkerrørene, kvaliteten af sukkerrørsjuicen og fremstillingen af Rommen inklusive destilleringsmetoder. 
  • Rom Producenter
    Rom Producenter:
  • Rom Øer & Lande
    Rom Øer & Lande:

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning