Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 12 varer.

Agricole Rom:

Agricole Rom er en helt speciel Rom-stil, der også kan betegnes som "landbrugs Rom" (oversættelsen af den franske betydning). Når man taler om Agricole Rom, så er den væsentligste faktor, at Rommen er lavet på den friskpressede sukkerrørsjuice, istedet for melasse. Denne fremstillingsmetode er dyrere og mere krævende, da sukkerrørsjuicen helst skal presses og anvendes indenfor 24 timer eller meget få dage. Desuden kan man derfor også kun fremstille Rommen i høst sæsonen, der typisk ligger fra februar til maj/juni.

Specielt Martinique og Guadeloupe er kendt for Agricole Rom, men der produceres også Agricole Rom andre steder. Martinique indførte i 1996 en AOC klassificering (Appellation Origine Controlleé), hvor der stilles strenge krav til dyrkningen af sukkerrørene, kvaliteten af sukkerrørsjuicen og fremstillingen af Rommen inklusive destilleringsmetoder. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning