Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Quinta da Romaneira

Der er 1 vare.
Quinta da Romaneira

Vinproducenten Quinta da Romaneira:

Quinta da Romaneira er en af de største landejendomme i Douro-området med ca. 400 hektarer og mere end 2 km lang flodbred. Romaneira er beliggende lidt øst for den lille idylliske landsby Pinhão - en af Douro-dalens knudepunkter. Vingården stammer helt tilbage fra 1757 og fejrer dermed 260 år i 2017.

En gruppe private investorer med stor passion for Douro opkøbte Quinta da Romaneira i 2004, og tildelte den daglige ledelse af vingården og produktionen til "drømme-duoen" Christian Seely (adm. direktør) og António Agrellos (winemaker). De to herrer har stået i spidsen for den meget anerkendte vingård Quinta do Noval siden 1993. De anses for at være blandt pionererne i produktionen af rødvine i Douro-området. António Agrellos har formået at kreere hele tre 100-points vine indenfor blot 15 år. Christian Seely´s har mange års erfaring fra bl.a. Château Pichon Baron og Petit Village i Bordeaux.

Quinta da Romaneira producerer Douro DOC og regionale Douro bordvine, ekstra jomfru olivenolie, samt en bred vifte af portvine. Vingården er især anerkendt for dens Single Estate produktion. Romaneira blev tildelt prisen "Winery of the year" i 2014 af Wine & Spirits i USA. Vingården har ialt ca 85 hektarer tilplantet med de noble røde druer fra Douro: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Roriz (bedre kendt som Tempranillo) og Tinto Cão. De har også et par hektarer med de mere "eksotiske" druer Syrah og Petit Verdot. Desuden dyrker de også lidt hvide druer - deriblandt Gouveio, Malvasia Fina og Viosinho.

Romaneira har formået at holde et højt og kontinuerligt kvalitetsniveau igennem alle årene siden sin start i 2004, som også har resulteret i en lind strøm af flotte anmærkninger år efter år fra de mest eftertragtede vin-anmeldere i verden: Wine Spectator, Wine Enthusias, Wine Advocate, Wine Pages, Wine Anorak, osv.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning