Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vine

Der er 608 varer.

Vine:

Vinmagere i hele verden inspireres af Europas klassiske vintyper. Efterhånden som selvtilliden vokser, udvikler de deres egne, nye klassiske typer, der, skønt de er baseret på de oprindelige, er umiskendeligt, strålende forskellige.

Underkategorier

 • Champagne
  Champagne: Det var først, da Californien, New Zealand og Australien begyndte at efterligne champagne-metoder, at de storslåede "boble-producenter" i Nordfrankrig Champagne-region fik seriøse rivaler, som man burde tage bestik af. Hele verden har nydt godt af det lige siden, fordi Champagnes egen kvalitet er blevet bedre, og flere og flere producenter i Den nye Verden opnår højere og højere grad champagne-standart ved at anvende koldklimatisk frugt og ved at forstå vanskelighederne ved at gære vinen på ny inde i dens flaske. Champagne kommer fra ét bestemt område, en region godt 100 kilometer nordøst for Paris, med Reims og Éspernay som centre. Den kalkrige jord i forbindelse med det kølige klima giver ideelle betingelser for at modne Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier netop så meget, at de skaber den slags syreholdige stille hvide eller rosé vine, der kan omdannes til de fineste mousserende Champagner.
 • Dessertvin
  Dessertvin: Ideen med at forstærke en vin med Cognac eller neutralt sprit opstod pga. behovet for at kunne stabilisere Portugals og Spaniens eksportvine, der skulle til Nordeuropa. Fra den ydmyge begyndelse er disse vine nu henholdsvis blevet til Sherry og Portvin, og sammen med Madeira (fra Portugal) og Marsala (fra Sicilien) er de Europas storeslående hedvine. Men Sydfrankrig, Spanien og Italien har for længe siden stoppet vinenes gæring, især i Muscatvine, for at bevare deres sødme. Både Cypern og Krim har også haft traditioner langt tilbage, og Australien forstærkede Muscat- og Tokajvine og Sydafrikas Muscatvine er i verdensklasse.
 • Grappa & Bitter
  Grappa & Bitter: Grappa er en italiensk druebrændevin, hvis rødder går tilbage til middelalderen til en by i Veneto-regionen, Bassano del Grappa, der lage navn til drikken. Grappa har udviklet sig fra en af vinbønderne primitivt fremstillet brændevin, med en skarp og sprittet smag, til en eksklusiv og raffineret drik med mange smagsnoter, fra de kraftige til de bløde, runde og aromatiske. Det gælder både for de unge Grappaer og for Grappa Riserva´en, der lagres på træfade.
 • Hvidvin
  Hvidvin: Hvidvin er betegnelsen for den lyse grønne eller gule vin, som fremstilles af gule og grønne vindruer eller af blå druer, hvis skaller er fjernet inden gæringen er startt. Hvidvin produceres overalt, hvor der dyrkes vindruer. Også i Nordeuropa, som i Nahedalen, Rhin-og Moseldalen. Andre områder, der også er kendt for hvidvin, er Alsaceregionen i Frankrig, samt visse dele af Californien ig New Zealand. I Portugal produceres Vinho Verdo af ikke helt modne druer. Den findes som rød; og som hvid med et svagt grønligt skær.
 • Lambrusco
  Lambrusco:
 • Mousserende
  Mousserende Vine: Mousserende vin er en alkoholisk drik, fremstillet ved sekundær fermentering af hvidvin, hvorved der dannes kulsyre. Den mest kendte mousserende vin type er den franske Champagne, navngivet efter det franske distrikt Champagne.
 • Portvin
  Portvin:
 • Rødvin
  Rødvin: Rødvin er en rød vin, der fremstilles af hovedsageligt blå vindruer. I rødvin gærer skallerne med under processen, og det er her, de virksomme stoffer er. Forskning har vist, at et moderat indtag af rødvin gavner helbredet. Det skyldes både  alkoholen og indeholdet af polyfenoler, der er antioxidanter. Rødvine sorteres i mange kategorier. Fx er betegnelsen Vin de pays d'oc en fransk landvin. Rødvin er danskernes foretrukne vin. 75% drikker rødvin.
 • Rosevin
  Rosévin: Metoden til rosé vine ligger et sted mellem hvide og røde vine. I enkelte tilfælde tillader loven at man laver rosé ved simpelt hen at blande færdige hvide og røde vine - eksempelvis pink champagne - men farven i langt de fleste rosé vine stammer fra blå druers skind. Det kan man gøre før gæringen, enten ved at knuse druerne og lade dem henstå op til 36 timer inden kvaset presses, eller ved at man forsigtigt presser hele klaser så der frigøres en let farvet saft, eller ved at lade mosten gære kort tid på kvaset. Efter endt gæring behandles rosé stort set på samme måde som hvide vine.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning