Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

IWSC

Der er 11 varer.

International Wine & Spirit Competition IWSC Vinanmeldelser:

Den Internationale Wine & Spirit Compettition er en årlig vinkonkurrence grundlagt i 1969 af den tysk/britiske Anton Massel. Hvert år modtager konkurrencen oplysninger fra over 80 lande i hele verden. Priserne der uddeles i konkurrencen hvert år, betragtes som høj anderkendelse i branchen. Begivenheden finder sted i London. 

Bedømmelsen foregår i to trin - og finder sted over en periode på 6 måneder. Processen består af blindsmagning og tekninsk analyse. Det hele bliver bedømt af 250 specialister fra hele verden. Nogle er vinproducenter eller destillerier, andre er specialister i handel og de dømmer hver på deres særlige felt. Alle dommere skal deltage i et IWSC introduktionkursus. 

Konkurrencen har til formålet bygget lokaler - herunder temperaturregulerede kældre, vinsmagningsværelser og har sine egne lagerfacilitteter med plads til over 30.000 flasker. 

Produkterne der skal bedømmes er opdelt i over 1500 kategorier. Kategorierne er opdelt efter: Sort, stil, type, årgang eller alder. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning