Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Baden & Württemberg

Der er ingen varer
Baden & Württemberg

Vindistriktet Baden & Württemberg:

Blå Druer: Baden har næsten 75 % af Tysklands Spätburgunder. Trollinger er Württembergs vigtigste blå drue.

Grønne Druer: Müller-Thurgau fører an i en lang hale med grønne druesorter i Baden og efterfølges af Grauburgunder, Gutedel og Riesling samt andre. Riesling er Württembergs vigtigste grønne drue, efterfulgt af Kerner og Müller-Thugau.

Klima: Baden er Tysklands varmeste vinregion. Mange af vinmarkerne ligger i læ af Odenwald-bjergene og Schwarzwald. Württemberg er varm og beskyttes af floddalene og af de schwabiske Alper.

Jordbund: Badens jordbund er stort set frugtbar og fed. Der er grus nær Bodensee og kalksten, ler, mergel, sandholdigt ler, granit, løss og sandholdig mergel andre steder samt vulkansk jord på Kaiserstuhl. Württembergs jord er sædvanligvis dyb og veldrænet. Der er rød mergel, ler, løss, sandholdigt ler og sneglekalksten.

Beliggenhed: De fleste Baden-vinmarker bortset fra Kaiserstuhl og Tuniberg ligger på lige eller let skrånende jord. I Württemberg ligger vinmarkerne på floddalenes lette skråninger.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning