Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 18 varer.

Cognac Geografi:

Navnet og oprindelsesstedet Cognac fik juridisk beskyttelse i 1909, da grænserne for produktionen blev udstukket, men først tredive år senere kom den officielle anerkendelse af distriktet, der ligger i det sydvestlige Frankrig i departmenterne Charente og Charente-Maritime, og dets zoner. Disser zoner ligger i koncentriske cirkler omkring byen Cognac. Området strækker sig inde i landet fra Girondes udløb nord for Bordeaux og Biscayabugten ind mod Angoulême 80 km inde i landet.

Det bedste distrikt i regionen er Grande Champagne, hvor undergrunden er næsten rent kalk. Det næstbedste distrikt er Petite Champagne, hvor jorden især består af Saintonge-kalk (af det gamle navn for regionen: Saintonge). Les Borderies, dernæst, er en lille ler-kalk-rektangel nord og vest for Cognac, der producerer deres helt egen Cognac med samme intense frugtagtige nøddesmag, som findes i fin Tawny Portvin. Derefter kommer i rækkefølge Fine Bois, Bons Bois og Bois Ordinaires, Fine Bois producerer en let, blomstrende og elegant Cognac. For at opnå en balance og konstant kvalitet anvender de fleste huse Cognac fra forskellige zoner og af forskellige alder. Fine Champagne, der er en særlig appellation, er en blanding af Grande Champagne (mindst 50%) med Petite Champagne.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning