Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 22 varer.

Gin & Tonic og andre cocktails:

De bedste drinks med Gin.

Her er nogle forskellige drinks opskrifter.

Underkategorier

 • Gin & Tonic, den orginale
  Gin & Tonic, den orginale: Til et ballonglas:50 ml gin lidt tonicvand 1 stor skal fra en citron 4-5 enebær isterningerAfkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra Fyld glasset med isterninger. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om glasset. Knus to enebær i en let morter. Kom citronskallen og enebæret i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med citron og kanel
  Gin & Tonic med citron og kanel:  Til et ballonglas:50 ml Gin Lidt tonicvand 1 stor skal fra en citron 1 stang kanel IsterningerAfkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset op med isterninger. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hæners tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Krads lidt kanel af kanelstangen med en kniv. Kom citronskallen og kanelen i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med citron og koriander
  Gin & Tonic, med citron og koriander Til et ballonglas:50 ml gin lidt tonicvand 1 stor skal fra en citron 5-6 korianderfrø IsterningerAfkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt med en ske, hæld overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Knus korianderfrøene let. Kom citronskallen og korianderfrøene i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med citron og muskat
  Gin & Tonic med citron og muskat: Til et ballonglas:50 ml Gin Lidt tonicvand 1 stor skal fra en citron 1 muskat nød Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isternnger i og køre dem rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl citronen oppefra og ned med en kartoffelskræller, uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt moglasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom citronskal i glasset. Krads muskatnødden over glasset 4 gange. Hæld først gin i og derefgter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med citron og rosmarin
  Gin & Tonic med citron og rosmarin: til et ballonglas50 ml Gin lidt tonicvand 1 stor skal fra en citron 1 kvist rosmarin Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt med en ske, og hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydresiden vendt mod glaset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom citronskal og rosmarin i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med citron og vindrue
  Gin & Tonic med citron og vindrue: Til et ballonglas:50 ml Gin Lidt tonicvand 1 stor skal fra en citron 1 grøn vindrue Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt i glaset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Skær vindruen i to halvdele. Kom citronskallen og vindruen i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med citrongræs og limefrugt
  Gin & Tonic med Citrongræs og Limefrugt: Til et ballonglas:50 ml Gin Lidt tonicvand 1 skal fra en stor limefrugt 3 cm citrongræs Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl limefrugten tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller, uden at få den hvide, meget bitre del af skallen  med. Klem og skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den ydersiden vendt på glasset. Gnid limefrugtskallen hele vejen rundt og kanten af glasset. Skær citrongræsset over på midten. Kom citrusfrugtskallen og citrongræsset i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med Appelsin og Enebær
  Gin & Tonic med Appelsin og Enebær:  Til et ballonglas:50 m l Gin Lidt tonicvand 1 stor skal fra en appelsin 5-6 enebær Isterninger  Afkøl glasset ved at komme istgerninger i og køre dem rundt med en ske, hæld ov erskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl appelsinen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Knus enebærrene let i en morder. Kom appelsinskallen og bærrerne i glasset. Hæld først gin i og erefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med Appelsin og Kamille
  Gin & Tonic med Appelsin og Kamille: Til et ballonglas:50 ml Gin Lidt tonicvand 1 stor skal fra en appelsin 1 tørret kamilleblomst ( fås i helsekostbutikker) eller nogle kamilleblade (fås i øko-butikker) Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterniger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl appelsinen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel-  og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten på glasset. Kom appelsinskallen og kamilleblomsten i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med Appelsin og Kanel
  Gin & Tonic med Appelsin og Kanel: Til et ballonglas50 ml Gin Lidt tonicvand 1 skal fra en stor appelsin 1 stang kanel Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isgterninger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Skræl appelsinen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Krads lidt kanel af kanelstangen med en kniv. Kom appelsinskallen og kanelen i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med Appelsin og Kardemomme
  Gin & Tonic med Appelsin og Kardemomme: Til et highballglas50 ml Gin Lidt tonicvand 1 stor skal fra en appelsin 2 kardemommefrø Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hælde det overskydende vand fra. Fyld glasset med isternnger. Skræl appelsinen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Flæk det ene kardemommefrø med spidsen af en kniv. Kom appelsinskallen og kardemommen i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med Grapefrugt
  Gin & Tonic med Grapefrugt: Til et ballonglas50 ml Gin Lidt tonicvand 1 stor skal fra en grapefrugt Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. skræl grapefugten tyndt oppefra og ned ed en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom grapefrugtskallen i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske..
 • Gin & Tonic med rosmarin
  Gin & Tonic med Rosmarin: Til et ballonglas50 ml Gin Lidt tonicvand 1 kvist rosmarin Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og røre dem godt rudt med en ske, hæld overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Kom rosmarinkvisten i glasset. Hæld først gin i og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Gin & Tonic med Agurk og Rosenblad
  Gin & Tonic, med agurk og rosenblade: Til et ballonglas50 ml gin Lidt tonicvand 1 tørret rosenblad (fåes i helsekostbutikker) eller 1 frisk rosenblad (fåes ved blomstehandler) 2 tynde agurkskiver Isterninger  Afkøl glasset ved at komme isteerninger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Kom agurkskiverne og rosenbladet i glasset. Hæld først gin i, og derefter tonicvand. Rør godt rundt med en ske.
 • Alaska Cocktail
  Alaska Cocktail: til et cocktailglas50 ml gin 15  ml gul chartreuse 2 skvæt orangebitter 1 stor skal fra en citron isterninger blandeglas, finmasket sigte  Fyld et blandeglas med isterninger, og tilsæt alle ingredienserne. Rør med en ske. Skræl citronen tyndt oppefra og ned  med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med.Klem om skallenmed begge hænders tommel- og pegefinger, og hold denmed ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne.
 • Basil Smash - gin, citron og Basilikum
  Basil Smash - Gin, Citron & Basilikum: til en whiskey-tumbler60 ml gin 25 ml citronsaft (svare ca til 1/2 citron) 25 ml simpel sirup* 5 basilikumblade knust is shaker, støder, finmasket sigte  Kom 4 basiliumblade i en shaker. og knus dem forsigtigt med en støder. Fyld glasset med isterninger, og tilsæt de vrige ingredienser. Ryst shakernen 10 sekunder. Afkøl glasset ved a komme isterninger i og køre dem rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med is. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til den knuste is. Pynt med basilikumblade. *simpel sirup, 1 del sukker, 1 del varmt vand - opls en mængde sukker i en lige så stor mængde varmt vand, rør godt rundt, og lade det afkøle.
 • Bee's Knees Gin med honning og sitron
  Bee's Knees, Gin med honning og citron: til et cocktailglas50 ml gin 20 ml citronsaft (svare til 1/2 citron) 20 ml honningsirup 1 stor skal fra en citron isterninger shaker, finmasket sigte  Fyld en shaker med isterninger. Hæld alle ingredienserne i shakeren og ryst i 10 sekeunder. Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem godt rudt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallenmed. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom citronskallen i glasset.
 • Breakfast Martini - gin, Citron & marmelade
  Breakfast Martini - gin, citron & marmelade: til et cocktailglas50 ml gin 15 ml triple sec ( likør med appelsinsmag) 15 ml citronsaft (svare ca til 1/2 citron) 1 tsk appelsinmarmelade isterninger shaker, finmasket sigte  Fyld en shaker med isterninger, og tilsæt alle ingredienserne. Ryst shakeren i 10 sekunder. Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne.
 • Dry Martini
  Dry Martini: Til et martiniglas50 ml Gin 10 ml Vermouth 2 skvæt orangebitter  1 stor skal fra en citron 1 grøn oliven uden sten, på en tandstik isterninger, blandeglas, finmasket sigte  Fyld et blandeglas med isterninger, og tilsæt alle ingredienserne. Rør rundt med en ske. Afkøl cocktailglasset ved at komme isterninger i og køre dem godt rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger, og hæld så cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom citronskal og oliven på en tandstik i glasset.
 • Elderflower Collins
  Elderflower Collins:  til et highballglas50 ml gin 30 ml hyldebærlikør 25 ml citronsaft (svare til 1/2 citron) danskvand 1 citronskive isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem godt rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger og tilsær alle ingredienserne, sllut af med danskvand. Rør godt rundt med en ske. Kom citronskiven i glasset.
 • French Negroni med Suze og Appelsin
  French Negroni med Suze og Appelsin: til en whiskey-tumbler30 ml gin 25 ml Suze (schweizisk likør) 30 ml vermouth 1 stor skal fra en appelsin  isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterniger i glassst og køre dem godt rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger, og tilsæt alle ingredienserne. Rør godt rundt med en ske. Skræl appelsinen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallem med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom appelsinskallen i glasset.
 • Fig Fizz
  Fig Fizz: til et highballglas20 ml citronsaft (svare til 1/2 citron) 10 ml agavesirup 1 tsk. figensyltetøj 1 kvist rosmarin 1 stor skal fra en citron danskvand, isterninger, shaker, finmasket sigte  Fyld en shaker med isterninger. Tilsæt alle ingredienserne pånær danskvanden. Ryst shakeren i 10 sekunder. Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem godt rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne. om danskvand i, og rør rundt. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller. Klem om skallenmed begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom citronskallen og rosmarin i glasset.
 • French 75 - gin, citron & champagne
  French 75 -  Gin, Citron & Champagne: til et vinglas50 ml gin 15 ml citronsaft (svare til ca 1/2 citron) 20 ml simpel sirup* 1 skvæt champagne 1 stor skal fra en citron isterninger shaker, finmasket sigte  Ftld en shaker med isterninger. Tilsæt alle igredienserne på nær champagnen. Ryst shakeren i 10 sekunder. Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hæld det overskdende vand fra.  Fyld glasset med isterninger. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne. Slut af med champagnen, rør forsigtigt med en ske. Skræl citronen tyndt oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem og skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom citronskallen i glasset. *simpel sirup 1 del sukker, 1 del vand - opløs en mængde sukker i en lige så stor mængde varmt vand, rør godt rundt, og lad det køle af.
 • John Collins, gin med citron
  John Collins, gin med citron: til et highballglas50 ml gin 30 ml citronsaft (svafre til en citron) 20 ml simpel sirup* danskvand 1 citronskive isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i glasset og køre dem godt rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. og tilsæt alle ingredienserne, slut af med danskvand. Rør godt rundt med en ske. Kom citronskiven i glasset. *simpel sirup: 1 del sukker, 1 del vand - opløs en mængde sukker i en lige så stor mængde varmt vand, rør godt rundt, og lad det køle af.
 • Last Word
  Last Word: til et cocktailglas25 ml gin 25 ml limesaft (svare til ca 1/2 limefrugt) 25 ml maraschino (kirsebærlikør) 25 ml grøn chartreuse isterninger shaker, finmasket sigte  Fyld en shaker med isterninger, og tilsæt alle ingredienserne. Ryst shakeren i 10 sekunder.  afkøl glasset v ed at komme isterninger i og køre dem rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne.
 • Middelshavspunch med Grapefrugt og Basilikum
  Middelshavspunch med Grapefrugt og Basilikum: til 40 små glas500 ml gin 150 ml limesaft (svare til ca 6 limefrugter) 150 ml grapesaft (svare til ca 1 grapefrugt) 50 ml simpel sirup* 120 ml triple sec (likør med appelsinsmag) 20 basilikumblade isterninger støder  Kom siruppen og basilikumbladende i en stor skål. Knus forsigtigt bladene med en støder, og lad det hvile i 25 minutter. Tilsæt alle de øvrige ingredienser. Rør godt rundt. Slut af med masser af isterninger i sidste øjeblik. Kom et par isterninger i hvert af glassene lige inder servering. *simpel sirup 1 del sukker, 1 del vand - opløs enmangde sukker i en lige så stor mængde varmt vand, rør godt rundt, og ad det køle af.
 • Negroni
  Negroni: til en whiskey-tumbler30 ml gin 30 ml Campari 30 ml rød vermouth 1 stor skal fra en appelsin isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i og køre dem rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger, skræl appelsinen oppefra og ned med en kartoffelskræller uden at få den hvide del af skallen med. Klem om skallen med begge hænders tommel- og pegefinger, og hold den med ydersiden vendt mod glasset. Gnid skallen hele vejen rundt om kanten af glasset. Kom appelsinskallen i glasset.
 • Parisian Sling
  Parisian Sling: til et highballglas20 ml gin 40 ml guignolet (kirsebærlikør) 20 ml citronsaft (svare til 1/2 citron) 10 ml simpel sirup* danskvand isterninger  Afkøl glasset ved at komme isterninger i glasset og køre dem rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger, og tilsæt alle ingredienserne, slut af med danskvand. Rør godt rundt med en ske. *Simpel sirup: 1 del sukker til 1 del vand - opløs en mængde sukker i en lige så stor mængde varmt vand, og lad det køle af.
 • Red Snapper - gin med tomat
  Red Snapper - gin med tomat: til et highballglas50 ml gin 15 ml citronsaft (svare til ca 1/2 citron) 4 skvæt tabasco 2 skvæt worchestersauce 140 ml tomatjuice 2 knsp. sellerisalt 1 kvist rosmarin 2 små syætede løg 3 små jalapeno isterniger blandeglas, finmasket sigte  Fyld et blandeglas med isterninger, og tllsæt tomatjuice, gin og krydderier. Rør rundt i 15 sekunder for at afkøle cocktailen. Afkøl highballglasset ved at komme isterninger i og køre dem godt rundt med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Sæt skiftevis skiver af jalapenos og syltede løg på en tandstik og lad den balancere på glassets kant.
 • Vinterpunch med krydderier
  Vinterpunch  med krydderier:  til 30 små glas400 ml gin 400 ml portvin 3 hele nelliker 1 muskatnød 2 stænger kanel den tynde skal fra to appelsiner den tynde skal fra 2 citroner 1/2-1 liter danskvand isterninger  Skræl citrusfrugterne fint med en kartoffelskræller, som man ville skrælle et helt æble. Stik nellikerne ind i sitrusskallerne. Kom alle ingredienserne i en stor skål. Riv muskatnødden 4-5 gange over skålen. Rør godt rundt. Tilsæt isterningerne i sidste øjeblik, og slut af med den mængde dankvand du ønsker (til en mere eller mindre stærk punch). Kom isterniger i glassene inden servering *En punch bliver endnu bedre, hvis dens grunelementer tilberedes dagen i forvejen. På den måde påvirker ingredienserne hinanden optimalt. Tilsæt isterningerne og danskvandet lige inden servering.
 • White Lady
  White Lady: til et cocktailglas50 ml gin 15 ml triple sec (likør med appelsinsmag) 20 ml citronsaft (svare ca til 1/2 citron) isterninger shaker, finmasket sigte  Fyld en shaker med isterninger, og tilsæt alle ingredienserne. Ryst shakeren i 10 sekunder. Afkøl glasset ved at komme isterniger i og køre dem godt rundt i glasset med en ske, hæld det overskydende vand fra. Fyld glasset med isterninger. Hæld cocktailen gennem en sigte og ned i glasset til isterningerne.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning