Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Monte da Capela

Der er ingen varer

Vinproducenten Monte da Capela:

Monte da Capela ligger i Moura sub-region på den venstre bred af floden Guadiana, den varmeste region i Portugal. Den terroir er baseret på kalksten jord og i den unikke klima i Pias-regionen er i stand til at producere vine med koncentreret aroma og smag. I øjeblikket er vingården helt besat af 50 hektar af vinmarker.de vigtigste druesorter planter er: Røde druer- Aragonez, Trincadeira, Alfrocheiro, Alicante Bouschet og Touriga Nacional. Hvide druesorter: Antão Vaz og Arinto.

 Legenden siger, at St. Luzia fandt nogle hyrder ved et oliventræ nær Pias, Serpa, og fortalte dem at bygge et kapel til hendes hellighed. Navnet Monte da Capela stammer fra denne kapel bygget i det 16. århundrede på deres jord, og til minde om skytshelgen der stadig er inspiration til festivaler i hele regionen. Traditionen med historien gentages i vinen. Monte da Capela var resultatet af den opfindsomhed, skarpsindighed og erfaring fra dennes partnere. Dette trak på det bedste af det Pias terroir og Alentejo druesorter for at skabe vine, der er enestående i koncentration af farve og aroma.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning