Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Palliser Estate Wines

Der er ingen varer

Vinproducenten Palliser Estate Wines:

Palliser Estate Wines blev etableret i 1989 efter 2 vingårdes sammenslutning. Vingårdene havde samme stil og vinmarker ved siden af hinanden - og sammenslutningen betød i længden bedre vin, mere kvalitet samt større mængde og en mulighed for at gøre sig gældende internationalt. Palliser har nu 32 hektar vinmarker og er placeret ca. 70 km. nordøst for hovedstaden Wellington (nordøen), i en langstrakt nord-syd gående dal, hvis undergrund er meget lig Bourgognes og med et tørt klima. 

Palliser producerer klassiske vine, såsom Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir, Late Harvest Riesling (Botrytised Riesling), Nobel Harvest Chardonnay og en Sparkling. De producerer også en vifte af lækre dagligdagsvine under navnet "Pencarrow". Palliser er blevet placeret blandt de 10 bedste vingårde i New Zealand og dette på kort tid. Bedøm selv, om det er lykkedes!.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning