Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Rutherford Hill Estate

Der er ingen varer

Vinproducenten Rutherford Hill Estate:

Rutherford Hill Historie: Beliggende højt på en bakke, kommanderer Rutherford Hill Winery en spektakulær udsigt over Rutherford bænken i Napa Valley. Det er fra en håndfuld af de mest udvalgte Napa vinmarker, at Rutherford Hill forsætter sin tradition for at lave legendariske vine. I 1972, mens resten af verden lige begyndte at lægge mærke til Napa Valley, anerkendte grundlæggerne af Rutherford Hill en unik mulighed; de troede, at dalens klima og jord, ligesom Pomerol, var velegnede til Merlot og var blandt de første til at banebrydende, hvad der er blevet Napa's førende sort.

I 1996 købte familien Terlato vingården og omfavnede deres legendariske engagement i kvalitet over mængden. Deres stræben efter excellence begyndte med en omfattende gennemgang af alle aspekter af anlægget, der resulterede i betydelige forbedringer af vort portefølje af vine af stor kompleksitet og karakter.

TWG Formand Anthony Terlato, sammen med hans sønner Bill og John, arbejder sammen med Rutherford Hill vinproducent Marisa Taylor for at tackle udfordringerne for konsekvent at forbedre vinen, vinde efter vintage. Filosofien om, at Terlato satser på alle deres ventures, var tydeligt i Rutherford Hill fra begyndelsen.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning