Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Unified Wine & Grape Symposium

Der er 6 varer.

Unified Wine & Grape Symposium Vinanmeldelser:

Unified Wine & Grape Symposium programmet indeholder sessioner og et to-dages messearrangement. Siden American Society for Enology and Viticulture (ASEV) og Califiornia Association of Winegrape Growers (CAWG) gik sammen for at skabe Unified Wine & Grape Symposium i 1995, er det blevet den største vin- og drue-konference i nationen. Og mens vi er stolte af størrelsen af Unified Symposium, er det vores etablerede ry for at levere fremragende, aktuelle og breaking news, samt information og indhold, som vi finder mest givende. Som en af branchens førende sammenkomster udgør Unified Symposium en vigtig platform for at fokusere på de problemer, der former i dag, samtidig med at emner og tendenser former fremtiden for druedyrkningen og vinfremstilling. 

Ved at kombinere en messe med et bredt spektrum af sessioner, giver Unified Symposium deltagerne direkte adgang til alle de seneste oplysninger. Unified Symposium giver også et glimrende forum for aktivt netværk mellem registranter og leverandører. Vinproducenter og druedyrkere har ikke kun mulighed for at forny og skabe nye venskaber, men aktivt at diskutere og debattere informationer og ideer, som direkte påvirker deres arbejde og succes.

I januar er Unified Wine & Grape Symposium messen hjemsted for over 650 leverandører af vin og drueindustrien. Med mere end 13.800 branchefolk, der deltager og 730 standpladser, er Symposiet den største vin- og drueindustrikonference og messeshow af sin art i Nordamerika.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning