Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Den Italienske Sommelier Forening

Der er 2 varer.

Den Italienske Sommelier Forening Vinanmeldelser:

Den italienske Sommelier Forening er en non-profit organisation, der blev grundlagt i Milano den 7. Juli 1965. Efterfølgende den 6. April 1973 af dekret nr. 539 af republikkens præsident, har opnået juridisk anerkendelse på den del af den italienske stat. Den italienske Sommelier Forening har til formål at kvalificere den professionelle Sommelier og styrke kulturen i vin, spille primært en pædagogisk og udgivervirksomhed at øge bevidstheden og værdsættelse af alkoholholdige drikkevarer, mad og traditionelle typiske og teknikken med parring mad og vin.

Historie og udvikling: De stiftende medlemmer af det italienske Sommelier var Gianfranco Botti, Jean Valenti, Leonardo Guerra og Ernesto Rossi. Den første præsident blev overdraget til Gianfranco Botti. Valget af ordet Sommelier, i stedet for "ihændehaver" eller "aftapper" var motiveret af internationalitet nu fået appellationen. Denne beslutning var i overensstemmelse med den pro-europæiske politik, at den italienske stat blev opstå i disse år, og den lethed, anerkendelse i navnet på figuren af den faglige vin service. Fra det øjeblik begyndte historie og vækst af AIS: målet af grundlæggerne i virkeligheden var at kvalificere de medarbejdere, der arbejdede i italienske restauranter og derefter, i de tidlige dage, accepterer de registreringer fra personer, der tilhører de ansatte kun værelse. Efter et par år på grund af den stigende interesse for den nye forening, politikken medlemskabet var åben for andre kategorier, forudsat at de opererer i catering og tjener til yderligere at sprede sine mål, den nationale råd fik ideen til at afholde en konference på landsplan og etablere konkurrencen om den bedste Sommelier i Italien.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning