Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter Argentina

Der er 9 varer.

Vinproducenter Argentina:

Underkategorier

  • Finca Agostino
    Vinproducenten Finca Agostino: José Pedro Gomez har over 30 års erfaring, og har arbejdet i forskellige vingårde i hele Argentina og i udlandet. Han dømmer i utallige nationale og internationale vinkonkurrencer og prøvesmagninger og har suppleret sit arbejde i vinindustrien med en anden lidenskab: undervisning; være professor for fremtidige vinproducenter i Mendoza. Hans arbejde i forskellige terroirs, i Argentina og Europa har givet ham en unik forståelse af de særlige kendetegn ved hver vingård og hver druesort. Vinmarker: Druerne kommer fra vinmarker beliggende i Barrancas, Maipu og Malbec fra områder i La Consulta, Uco Valley. Maipu anses for at være det størst voksende område i Mendoza. Vingården ligger i nærheden af Mendoza-floden, hvor det reneste vand opsamles og udelukkende bruges til vanding af planterne. Lunlunta bjergkæden beskytter vingården mod en kolde luft fra syd, hvilket skaber en unikt mikroklima, som fremmer en perfekt modning af druerne, der producerer en aroma som er typisk at finde i tropiske frugter. Vingårdens beliggenhed på den sydlige bred af Mendoza-floden nedsætter risikoen for frost. Jordbunden er stenet med sandet ler som giver en perfekt natte-temperatur for druerne. Vinstokkene er dyrket ved hjælp af et højt espalier system med og bladene trimmes for herved at kontrollere udbyttet. Høsten bliver hånd-plukket med manuel sortering, hvilket giver den bedste og mest skånsomme udvælgelse af druerne.
  • Giorgio Gieco
    Vinproducenten Giorgio Gieco: Giorgio Gieco er et ungt og dynamisk familieforetagende i Mendoza, som forvaltes af Devalle Gieco-familien. Grundlæggeren Francisco A. Calise, som var en italiensk immigrant, ejede i 1940'erne store områder med vinmarker og oliven samt en stor vingård i Vistalba. I begyndelsen af det 21. århundrede, besluttede en del af hans efterkommere, Devalle Gieco-familien, at gå i farfarens fodspor. De plantede bla nye vinstokke på familiens 16 hektar store vinmarker med hhv. Malbec, Cabernet Franc, Petit Verdot og Tannat. Bodega LDV - Giorgio Gieco producerer i dag vine af meget høj kvalitet.
  • Los Haroldos
    Vinproducenten Los Haroldos: Anvendelsen af druer fra forskellige jorder, klimaer og regioner i Mendoza området, giver sammen med de strenge vintre, varme og tørre somre, kølige nætter, frugtbare jorde og overrisling med smeltevandet fra Andesbjergene, tilsammen mulighed for at opnå en fantastisk kvalitet i vinen, både i unge vine og lagrede vine. Vingården, som er den 4. største i landet, har en kapacitet på 35 millioner liter pr. år, og fra februar til april forarbejdes omkring 40 millioner kilo druer.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning