Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 1 vare.

Whisky Producenten Glengoyne:

Glengoyne, der er et af de fornemmeste destillerier i Skotland for ikke at sige i verden, ligger i en dal fyldt med træer nær en lille flod, der løber ud i den kendte flod Loch Lomond lidt udenfor Glasgow i det vestlige Skotland.

Glengoyne har sit navn fra "Glen Guin" og er en af de førende producenter af Premium Malt Whisky i verden.

Whiskyen fremstilles efter gamle stolte traditioner.

Glengoyne fik sin licens i 1833 og er klassificeret som et Highland destilleri, selvom det ligger lige på grænsen. Destilleriet har haft skiftende ejere, men det har ikke haft betydning for den unikke og særegne whisky, der her produceres.

De gamle metoder, der bruges, er overleveret fra generation til generation for at holde fast i skabelsen af en kompleks whisky med delikante smagsoplevelser, der til fulde får lov at komme til live i de endelige produkter.

Om produktet:

Det over 175 år gamle skotske Highland destilleri bruger "Golden Promise" Malt, som er kendt for sit meget lave udbytte og utrolig høje kvalitet. Til forskel fra de fleste "Single Malt" Whiskys, har Glengoyne bevaret essensen af maltsmagen ved at lufttørre byggen i stedet for at tørre med røg fra tørv. Whiskyen er baseret på prisvindende malt og er et produkt at utraditionelle processer, bemærkelsesværdige ingredienser og den stolthed og passion, der ligger hos de personer, der er involveret i produktionen af denne skønne whisky

Hos Glengoyne er destilleringen langsommere end noget andet sted i Skotland, og whiskyen er i dette tilfælde lagert på særligt udvalgte maderiafade.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning