Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Cantina Andrian

Der er 2 varer.

Vinproducent Cantina Andrian:

Cantina Andrian blev grundlagt i 1893 og var det første kooperativ i Alto Adige.

Andrians vinmarker er unikke for området, fordi de er beskyttet mod vest af Gantkofel bjerget som består af dolomit-sten og kalksten. Disse stensorter fra det høje bjerg har igennem tiden eroderet og dannet en nedadgående skråning af deponeret jord som har spredt sig som en vifte på 200 grader ud i bunden dalen i en højde af 260-340 meter over havets overflade. Denne kalkholdige lerjord er typisk for området og efterlader sit tydelige aftryk i vinenes karakter.

Vinmarkerne bades i sol allerede fra tidlig morgen men ligger i skygge fra midt på eftermiddagen. Dette giver et køligere mikroklima i forhold til de fleste andre områder i Alto Adige, hvilket er med til at give vinene deres sprøde syre samt unikke kompleksitet og friskhed.Vinene er elegante, rene og mineralske med et godt lagringspotentiale.

Produktionen er dog lille og Cantina Adrian kan nærmest kaldes et "boutique" kooperativ. Kvaliteten er høj i alle vinene, men især Pinot Noir druen er de særligt dygtige til. I 2008 fusionerede Cantina Andriano og Cantina Terlano - begge ligger i samme lille DOC og har som mål at lave terroir vine af høj kvalitet. Cantina Andrians vine holdes dog helt adskilt, da de har deres helt egne karaktertræk, terroir og historie. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning