Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Celliers Jean D'Alibert

Der er 4 varer.

Vinproducenten Celliers Jean D'Alibert:                 

Etableret i 1978, er Les Celliers Jean d'Alibert et vinfremstillings- og handelsselskab. Det er et aktieselskab, hvor hovedparten af kapitalen afholdes af en gruppe kooperative vingårde ved navn Union des Producteurs du Haut Minervois. 

Det beskæftiger 35 personer, og dets styrke ligger i kvaliteten af sine medarbejdere, som alle er meget entusiastiske og dynamiske såvel som erfarne og dedikerede (gennemsnitsalderen er 40 og den gennemsnitlige erfaring er 15 år).

Les Celliers Jean d'Alibert er beliggende i Rieux-Minervois-området ved foden af det sorte bjerg. En stor mangfoldighed af jordbund og klima kan findes på tværs af alle de vinproducerende vinfremstillingsvirksomheder, samt mange forskellige druesorter og forskellige produktionsmetoder. Resultatet af denne mangfoldighed er evnen til at producere mange forskellige vinstile, der altid er autentiske og generøse.

6 vindyrkningsvirksomheder repræsenterer 6000 ha vinmark og 350 000 hl vin, alle produceret af 1000 vinavlere og 50 ansatte. Koncernen udfører således en vigtig økonomisk og social rolle i udviklingen af Minervois-regionen som helhed.

Siden 2001 har Les Celliers Jean d'Alibert løbende udviklet sig for at opfylde de højeste krav til kundernes kvatet. Deres standarder og effektivitet understøttes af BRC, IFS, BIO-CE og BIO-CE NOP certificeringer.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning