Fri fragt over 1000 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Der er 36 varer.

Rom Producenter:

Underkategorier

 • Edward Vernon
  Rom Producenten Edward Vernon: Edward Vernon: Født 12. november 1684. Død 30. oktober 1757. Edward Vernon var en engelsk admiral. Hans underordnede gav ham øgenavnet Old Grog, fordi han sommer og vinter i al slags vejr var iført den samme frakke, lavet af materialet grossagrana, en slags italiensk silke. Inden han blev afskediget af admiralitetet på grund af hårdhændet behandling af sine søfolk, gjorde han den simple, men geniale opfindelse, som betyder, at hans navn stadig huskes. Han tilsatte varmt vand til den rom, som på den tid var daglig kost på skibene. Og denne herlige drik bærer i dag hans tilnavn "Grog", også her i Danmark.
 • Fanø Skibsrom
  Rom Producenten Fanø Skibsrom: Historien om Fanø Skibsrom handler om sejlskib, de Vestindiske øer, passion for gode råvarer og kvalitet. Inspirationen til Fanø Skibsrom starter med fuldriggeren Doris Brodersen blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St.Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St. Croix, St. Thomas og St. Jan til Flensborg. Her blev rommen fortyndet (verschnitt), krydret og lagret i de mange romhuse og solgt som den berømte Flensborg Rom, hvor hvert romhus havde deres specielle blanding. Doris Brodersen blev solgt til Fanø i 1890, omrigget til Bark i 1892 og indgik i Fanø's sejlskibsflåde indtil 1908, hvor den blev solgt til Italien. Skibet blev kondemneret på Bermuda i 1913. Fanø's sejlskibsperiode er historie og rommen bliver nu transporteret i moderne skibe fra Caribien til Fanø. Inspireret af Fanø's sejlskibshistorie og med en kærlighed til rommens smag og historie satte Lars J. Schou sig for at skabe en Caribisk kvalitetsrom. En rom med smagen af varme lande og Vesterhavets brusen. Fanø Skibsrom er en Caribisk kvalitetsrom: Krydret, lagret og flasket på Fanø. En smagsoplevelse, som sender dig fra Fanø til eksotiske himmelstrøg, og tilbage igen. Havfruen er en sød rom, med smag af lynghonning. Havtorn fra Fanø og Madagaskar vanilje og med en skøn afrunder smag af Jamaica Rom. Havmanden er en mere markant rom, med en blød og afrundet smag.
 • Jean Francois Jorre
  Rom Producenten Francois Jorre: Jean-Francois Jorre byggede i 1792 La PLaine St. André. Han navngav det efter sit fødested i Reunion. Godset var dengang hjemsted for kanel - og patchouli destillerier. Nu er det stedet for d´Offay Familien producerer Takamaka Rom. I produktionen bliver der brugt økologiske sukkerrør, som dyrkes i fire forskellige regioner af Mahé. Forskellige landmænd dyrker sukkerrørerne, inden de kommer til La PLaine St. André. På stedet gæres der i temperaturstyrede rustfri ståltanke. Destillationen finder sted i tre kobberklarepander. Rommen bliver modnet i franske og amerikanske egetræsfade.
 • Mocambo
  Rom Producenten Mocambo: Mocambo produceres af den traditionsrige Licores Veracruz, som har produceret rom i over 60 år. Mocambo er top-serien fra Licores Veracruz, hvor kvaliteten er i højsædet og hvor der er satset på de allerbedste råvarer og en langvarig lagring på egetræstønder af hvid eg. Det perfekte tropiske klima og fugtigheden fra den Mexikanske Golf og Det Karibiske Hav gør, at Cordoba regionen er det helt ideelle sted at producere rom. Alle rom i Single Barrel serien er super-premium rom, hvor der i fermenteringen, lagringen og i selve designet af flaskerne er kælet for detaljerne. Det giver en markant karakter, hvor alderen tydeligt viser sig i den modne og afrundede aroma og smag. Udvælgelsen af de tønder, som findes værdige til denne serie foretages specielt af kældermesteren inden den langvarige lagring på fade af hvid europæisk egetræ. Således har hver enkelt fad sin egen karakter og derfor nummereres hver eneste flaske med fad nummer og flaskenummer for kenderen. Mocambo har vundet utallige priser i ind- og udland, senest har 20 års Arte Edition og 23 års Villa Rica fået de maksimale 3 guldstjerner ved International Taster & Quality Institute (iTQi) i Bruxelles.
 • New Grove
  Rom Producenten New Grove: New Grove er en familieejet ejendom siden 1838. Når du nyder New Grove Rom, fordyber du dig selv i hjertet af øens skæbne, båret væk på udånding af en gammel tradition og opdager Mauritius-ånd. Autentisk, varm og indbydende. I 1852 udviklede Dr. Pierre Charles Francois Harel begrebet af lokal destillation af rom på Mauritius, idet han kun brugte de fineste lokale ingredienser fra hans store Pamplemousses Garden Estate for at skabe en væske af fremragende kvalitet og ren forfining. 150 år senere overfører New Grove Rom stadig denne stærke arv og bevarer disse delikate smagsoplevelser fra fortiden. Udformet i midten af de grønne sukkerfelter, og produceret i begrændset mængde, er denne eksklusive rom forbeholdt de rigtige vindere, der virkelig kan sætte pris på sin subtile raffinement. Det er på New Grove sukkerplantage, at det afgørende trin i vores traditionelle rom begynder, Vores sukkerplantage i Belle-Vue, i den nordlige del af øn, blev erhvervet i 1938 af den nyetablerede Société Harel Fréres. Sukkerrørs arealet er steget gennem årene og i dag udgør over 6000 hektar med sukkerrør. Sukkerfabrikken Terra Milling producer den melasse, der anvendes til produktion af vores rom. Det betragtes som en af de mest moderne sukkerfabrikker på øen med en forarbejdningskapacitet på 336 tons sukkerrør pr. time. Destillationsprocessen finder sted på vores destilleri, ejet af Gray's Distilling, som også er en del af Terra Brands under Terra-koncernen. Den melasse, der er rig på sukkerkrystaller, ekstraheres fra den sol-modne sukkerrær og opbevares i tønder i 36  timer gæring. Destillationen begynder derefter af give anledning til naturlige smagsstoffer, der opsamles fra 52 destillationsbakker. Det første udkast af rommen fortyndes til 65 % vol før ældningsprocessen. Beholderne af de naturlige smagsstoffer blandes i rommen og får lov til at hvile i 10-18 måneder. Ældringsprocessen finder sædvanligvis sted i egefade fra Limousin skoven i Frankrig. Udvekslingen af tanniner og harpiksen giver rommen sin ravfarvede solbrunefarve og blødhed, som gør rommen så unik. 
 • Ron Aldea
  Rom Producenten Ron Aldea: Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er,at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af "gammeldags" metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez's (ejer og Master Ronero), mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige Rom's kvalitet. Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret. Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis. De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldea's Rom er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør. Ron Aldea anvender både kobber-stills og kolonnedestillering, hvilket giver rigtigt gode muligheder for at finde den helt rigtige blanding i de endelige produkter. Endelig er der 3 varianter af Rom-likør, som virkelig giver en god oplevelse med deres runde og bløde smag, men stadig med smagen af god Rom som basis.
 • Saint Aubin
  Rom Producenten Saint Aubin:
 • Sierra Madre
  Rom Producenten Sierra Madre: I det 17. århundrede sejlede spanske skibe til Mexico for at aflevere tønder fuld af Passito (overmodne druer) I stedet for at sejle tilbage til Spanien med tomme tønder, fyldte man dem med den Mexicanske rom, som blev kaldt Chinguirito. Fordi rejsen tilbage til Spanien tog så lang tid, havde den Mexicanske rom god tid til at modnes - og blev yderst velsmagende. Den blev hurtigt populær pga. sin komplekse og meget bløde smag. Rommen blev kaldt Rum Prohibido (Den forbudte Rom) - fordi Kong Felipe V forbød rommen som import til Spanien da han frygtede for tabte indtægter fordi rommen blev produceret i et andet land.
 • The Medine Rom Distillery
  Rom Producenten The Medine Rom Distillery: I hjertet af Medine Sugar Estate på den tropiske ø Mauritius - Det Indiske Ocean juvel - ligger Medine Distillery, der siden 1926 har produceret de fineste mauritiske rom, hvilket gør det til det ældste arbejdsdestilleri på øen. Rom The Pink Pigeon: Navngivet efter en af de sjældne fugle i verden, som flyver frit i Mauritius skyer, er The Pink Pigeon et enkeltboet rom lavet unikt med tilføjelsen af Bourbom vanilje. Denne ekstraordinære krydderi er håndbestøvet og håndplukket i regnskoven i Madagaskar og den rige vulkanske jord i Reunion. Den naturlige vanilje kombineret med de eksotiske smag af appelsinskal og orkidé blomster gør denne rom så udsøgt og sjælden som Pink Pigeon fugl selv. Roms rige og cremede mundfølelse gør den ideel til luksuriøse cocktails og reviderede klassikere som Daiquiris og Mojitos.  Rom Penny Blue: Penny Blue er opkaldt efter verdens sjældne friærke i verden og produceret af Medine Distillery i Mauritius. Det er en XO rom med begrændset udgave, der er blevet modnet i Cognac-, Whiskey- og Bourbon fade.  Oprettet i små partier, hver med sin egen personlighed, rommen er flasket på ejendommen og er per definition sjældent og begrændset. Penny Blue er altid naturlig i farve og er ikke chill-filtreret for at bevare hjertet af rom.
 • Zafra
  Rom Producenten Zafra: Zafra er produceret af en traditionsrig producent i Panama. Der er således lagt vægt på håndværk og traditioner i hele processen fra sukkerrør til flasken. Der gås ikke på kompromis med nogen del af processen. Zafra betyder "sukkerrørshøst", og det er da også netop friske sukkerrør der indgår til at gøre rom fra Zafra til noget særligt. Rommen er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget "rent" og i perfekt balance. Lagringen sker på amerikanske egetræsfade brugt til Bourbon i minimum 21-30 år og der er altså tale om et blend med rigtig rom, hvilket er helt usædvanligt. 

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning